ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Чопі прикордонники затримали грузина з литовским паспортом

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Грузин намагався незаконно перетнути українсько-угорський кордон

    Як повідомив кореспонденту UA-Reporter.com начальник прес-служби Чопського прикордонного загону Сергій Бровко, вчора наряд Чопського прикордонного загону затримав громадянина Грузії, який намагався незаконно перетнути україно-угорський кордон по підробленому паспорту, видаючи себе за громадянина Литви.

    Вчора близько 10.00 годині вечора до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” (україно-угорський кордон, Ужгородський район Закарпатської області) на виїзд з Україну прибув легковий автомобіль марки “Мерседес” на закордонних реєстраційних номерах. В даному авто в якості пасажира слідував громадянин, який пред’явив на паспортний контроль паспорт громадянина Литви виданого на ім’я Віктор Б., 1977 року народження.

    У ході перевірки паспортного документа прикордонним нарядом виявлено ознаки підробки. Враховуючи дані обставини старшим зміни прикордонних нарядів було прийняте рішення провести дослідження документу за допомогою приладів спеціальної техніки. В результаті дослідження охоронцям кордону вдалося встановити, що в паспорті громадянина Литви здійсненазаміна сторінки з установчими даними, підроблена відмітка ДПСУ та ряд інших ознак підробки.

    Після проведення спеціальних заходів,затриманий зізнався, що він є громадянином Грузії 1977 року народження.

    Наразі затриманий знаходяться в пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, подальшу долю «туриста» вирішить суд, адже, порушення ч. 3 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків їх збут та використання підроблених документів», тягне за собою кримінальну відповідальність.

    Закарпатские пограничники помешали двум нелегалам-молдаванам увидеть Париж

    На Закарпатье милиционеры задержали двух нелегалов из Ирака

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору