ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому "Новини Закарпаття" на своїх сторінках знищують прізвища авторів-журналістів?..

    20 квітня 2024 субота
    151 переглядів
    Під публікацією у "НЗ" стоїть тільки одне прізвище, хоча мали бути два

    Свої матеріали, разом із колегою Вікторією Попович, я неодноразово надсилала у різні закарпатські видання, де вони отримували своє «друге життя». За що щиро вдячна своїм колегам та головним редакторам.

    Донедавна у мене особисто не виникало проблем з жодним із наших закарпатських видань. Але чомусь газета обласної ради та обласної державної адміністрації «Новини Закарпаття» («НЗ») вже вдруге на своїх сторінках знищила моє прізвище-псевдонім та ім’я як автора у підписі публікацій, які я з Вікторією особисто написали.
    До речі, хочу сказати, що ми з колегою не передруковуємо чужі публікації, не перероблюємо їхні заголовки і не крадемо чужих статей, підписуючи їх своїми іменами. Тоді чому немаловідоме обласне видання «Новини Закарпаття» стирає моє авторство під власними публікаціями?.. Чим я перейшла дорогу саме цій газеті?.. Чи я щось із ним колись не поділила?..
    1 березня 2010 року в 16:45 особисто я із своєї електронної скриньки надіслала на e-mail вищезгаданому виданню одну новину та два інтерв’ю з відомими закарпатськими лікарями. Сьогодні, 20 березня 2010 року, на 20-й сторінці «Новин Закарпаття» (№№ 31-32 (3600-3601)) надруковано інтерв’ю під назвою «Найпоширеніші недуги, з якими звертаються до психологів — фобії, паніка, депресії», яке ми із колегою зробили з лікарем-психіатром, в. о. завідувача Ужгородського психоневрологічного диспансерного відділення Віктором Бодня.
    По-перше, Віктор Вікторович є не лікарем -психологом, як вказали в заголовку «НЗ», а лікарем-психіатром, про що чітко сказано в нашій публікації. По-друге, під публікацією стоїть тільки одне прізвище моєї колеги — «Розпитувала Вікторія Попович». Куди ж зникла Тетяна Горянка, як автор публікації?.. Я, разом із Вікторією, була особисто у Віктора Вікторовича в кабінеті і вела з ним розмову, а також зробила його фото, щоб читачі мали можливість побачити з ким ми розмовляли. До речі, чомусь замість фото Віктора Бодні, на сторінці «Новин Закарпаття» красується «скачана з Інтернету» пані «з болючою головою», у якої навіть обличчя важко розгледіти.
    Наразі я маю намір звернутися із скаргою до новообраного голови Закарпатської ОДА Олександра Олександровича Ледиди і розповісти про те, що зробили зі мною в газеті обласної ради і обласної державної адміністрації. А також поділитися з інформацією про роботу наших журналістів «Новин Закарпаття» (знищення авторства публікацій) із своїми колегами із видань Словаччини, Молдови, Білорусії, Росії.
    Тетяна Горянка

    Віктор Бодня: Мешканці Ужгорода найчастіше страждають на депресії та панічні атаки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я в шоке. Я думал у нас уже давно никто не читает газет-"шестерок" власти. А здесь такая дискуссия. Неужели научились нормальные статьи писать?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А хто такі Вікторія Попович та Тетяна Горянка? Хіба журналістки?

    Картинка користувача Lesya.

    Коментар: 

    Антону Гавриловичу. Шановний пане, може ви не Новини читаєте, якщо пишете, що журналісти скачують матеріали з інету. Може у вас із зором погано, або газета не так називається. Бо я також періодично почитую цю газету і зустрічаю там абсолютно свіжі матеріали, не заїжджені рештою журналістів. Тож уважніше придивляйтеся до газет і перечитуйте їхні назви. Бажаю вам гарного зору

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Уважаемые журналисты! Что вы делаете?... Разьве так можно поступать по отношению к вашим коллегам?...Вы в первую очередь падаете лицом в грязь сами, потому что опускаетесь ниже плинтуса из-за своего же неуважения к себе. Перечитайте "НЗ" за последних 6-месяцев и посмотрите на что похожа эта газета. Ее журналисты скачивают очень много материалов из другой прессы или же из Интернета. Я думаю, что такую свинью Татьяне и Виктории "подставили" зависники за чей то хорошый гонорар. Интересно, знает ли начальство "НЗ" об этом? А также Закарпатская ОГА?...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Бугага)))))
    Ну й розвели трьоп. Ви б хоч наїжджали по суті, чи що? На скані чітко видно, що в статті лікар названий психіатром. А взагалі, справа не варта виїденого яйця. Треба звертатися безпосередньо до головреда і з ним виясняти ці питання, а не срач тут розводити. До речі, ім'я Віталія Ящищака відомо дуже багатьом в області. А про Горянку і Попович я дізнався от щойно, прочитавши ці "викривальні" пассажі двох вище названих панянок. Це й було вашою метою? Аби читачі репортера про вас дізналися?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Расскажу вам, друзья, одну интереснийшую историю. Я бываю в етих Новинах и всегда там вижу и слышу дикие фашистские вопли которые оказывется всегда издает господин Попович. Я сначала думал что ему плохо. мне пояснили что я ошибся. Этот господин орет целый год подряд. Я удивляюсь как там работают люди. Это Вика ваш родственник?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ой Вика не притворяйся такою бидною. всі знають що тебе в Новини пристроїв на роботу Михайло Попович. Він за тебе Ящика просив бо ти його родичка. У Поповича там його ще один родич працює. Ростік. популярний журналіст закарпатської спортивної журналістики. варош знає що Ростік взятки бере за свої статєйки. а того Поповича всі студенти бояться. не хочуть там практику проходити

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Тетяна Горянка відписується під чужими ніками і всюди пише
    "керівницство" )))

    Картинка користувача Lesya.

    Коментар: 

    Новини Закарпаття гадаю проживуть без матеріалів Горянки енд Попович. Їхні публікації не є унікальними, і як Новини жили без них досі, так проживуть і далі. У них досить своїх матеріалів, котрі залежуються, бо не вистачає площі для друку. І керівництво Новин тут ні до чого. Просто таких писак як ця парочка вже давно треба було присікти.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Керівництво "НЗ" не подобається тільки тобі, Горянко! І не варто тобі відписуватися під чужими ніками. Краще б ти займалася власною газетою, своїм "Едельвейсом". А якщо ти не священик, то й ризи не одягай. Зміни назву газети, з "едельвейса" на якусь іншу. Тоді тобі фортуна посміхнеться. І всі твої мрії здійсняться - будеш керівницею.
    Квітка едельвейс, на честь якої ти назвала газету, не кожному смертному досяжна. Відмовся від своїх надмірних амбіцій і йди своєю стежкою для досягнення поставленої мети. І не пхайся туди, де ти не бажаний гість. У кожного своя колія.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пашенька-сонечко, ти не дивися. як написане "не" разом чи окремо. В першу чергу заглянь у свою душу. Що вній діється?... Хіба ти поступаєш чесно, як людина із Тетяною-критикуючи її. А у тебе є також свої недоліки і не малі. І вдечому, ти теж безграмотній. Мене дивує той факт, що як ви ненавидете один одного, як колеги. Де ваша повага, взаємопорозуміння і честь та гідність у журналістиці?... Що зробила Тетягна?...Нічого особливого-просто показала, що робиться у "НЗ". Сьогодні знищили її призвіще, а завтра це зроблять із кимось іншим. Невже не має правду у нашій закарпатській журналістиці?... Що ж ви робите із своїми ж колегами, якщо вони тільки відстоюють своє авторство за своїж матеріали?... Подумайте люди добрі про свою поведінку. А Віка і Таня зробили чесно і правдиво. За цеїх не варто кидати в бруд. Наскільки мені відомо, вони някого зла не зробили. А "Новини Закарпаття"-я розумію. Це перший, але думаю не останній випадок, коли показано їх роботу на людях. Мені вже за 50 і можете давати відповіді на мій коментар.Але я скажу вам що Таня сильна людина івона ніколи нікому не причинить неприємностей без причини. Подивіться на неї з іншого боку. А керівницство у "НЗ" дійсно час замінити.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    У Вікторії Попович - дурні амбіції. Аби стати сильним журналістом, треба вчитися й грамотності, й іншим премудростям у цій галузі. Вчитися бути мудрою, виправляти власні помилки, нормально й спокійно сприймати конструктивну критику. Вікторія сама себе підставила. Їй ніхто не винен.Розумні люди спершу сім разів думають, а потім діють.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Тетяна : "Усім щиро дякую за коментарі. Серед них є і такі на які я незаслуговую від своїх колег, особисто від тебе Паша... " - цитата Горянки з її комента. "Вражають" твої знання з української мови, Тетяно! Ти не знаєш, що частка "не" з дієсловами пишеться окремо. Ти написала "незаслуговую" разом. І ще комусь якісь претензії виставляєш. Користуйся словниками. Впевнений, що ти до них не заглядаєш.

    Картинка користувача Lesya.

    Коментар: 

    Тетяно, не рогрібайте гівно руками Віки. Хоча з ким поведешся, того наберешся. Віка вже надто на вас стала схожа. В принципі, вона завжди була надто амбітною - причому її амбіції зовсім не виправдовують себе.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ви їх нам закинули, а ми самі викинули в "мусорник". Слава Богу, що не надрукували

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ХТО ТАКА ГОРЯНКА? ЦЕ ГРИЦИЩУЧКА?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я. не думаю, що саме у Вас "валяється" мій твір. Я його не "закидую в " мусорники"

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Катя має рацію в тому, щоб ви проаналізували всі свої матеріали за останній місяць. У нас теж валяється ваш "твір"........

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Завжди будь ласка, Т.Горянко!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Усім щиро дякую за коментарі. Серед них є і такі на які я незаслуговую від своїх колег, особисто від тебе Паша... Перший раз моє ім’я було знищено у попередньму(суботньому) номері "НЗ". Тоді я промовчала, бо вважала, що це просто технічна помилка. Але зараз вдруге не буду мовчати. На мою думку, у "Новинах Закарпаття" це хтось робить навмисне: знищує моє авторство на своїх сторінках та принижує гідність і репутацію моєї колеги. Якщо я комусь десь у чомусь невгодила із колективу "НЗ", то можна було б мені і передзвонити. Я прийшла би в редакцію цієї газети особисто і все вияснила спокійно, цивілізовано із людиною, якій я чимось недовподоби.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Проаналізуй всі свої роботи за останній місяць. Всі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я Тетяну Горянку знаю вже довгий час. Вона сильний журналіст. Вони із Вікторією можуть створити і написати такі матеріали, що не кожному із нас журналістів підсилу. Їм рівних майже немає в закарпатській журналістиці. Але я знаю також, що як у Тетяни, так і у Вікторії, дуже багато зависників. А це тому, що вони розумні, кмітливі, шустрі і знають чого хочуть у житті. Доростіть іще до них, колеги.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    нда, действительно ..

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    що за номер?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Що ви хочете від галичанина Ящика?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Чесно кажучи, не розумію журналістів із Закарпаття. Де ваша солідарність і повага один до одного? Чи ви забули про журналістську честь та гіднісь? Соромно за "Новини Закарпаття"... Де ж були очі головного редактора та його заступників у той час, коли номер газети готувався до виходу?.. Чи їхні підлеглі журналісти настільки "ерудовані", що за їх роботою не потрібно вже слідкувати? Цікаво, кому у цій історії хотіли насолити: Тетяні Горянці, Вікторії Попович чи Віктору Бодні? Виходить, що "Новини Закарпаття" насолили самі собі: показали "освіченість" та "диплованість" своїх працівників, які, як не прикро, не знають різниці між лікарем-психіатром і лікарем-психологом. А ще газета Закарпатської обласної державної адміністрації та обласної рада. Сором!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Не журись, просто я швидше їм відіслала матеріал зі своїм авторством, тебе не завжди треба згадувати.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А коли вперше знищили псевдонім тетяни горянки на сторінках цієї газети?)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Думаю, що нікому не перейшла. Тетяна Горянка скандальна баба. Нічого більше.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Тетяна Горянка тупиця. "Мешканці Ужгорода найчастіше страждають на депресії та панічні атакаи". Вже сама назва є неправильною. Хіба можна розписуватися від імені всіх мешканців Ужгорода? Я теж мешканець Ужгорода, але на депресії та панічні атаки не страждаю.
    Не розписуйтеся за всіх.

    Картинка користувача ПЕТРО.

    Коментар: 

    І в чому полягає порушення прав Горянки?
    Амбіційність- це добре, але не надмірна...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Дуже не гарно повели себе "Новини Закарпаття". Вони, як обласне видання мають ставити авторів публікацій у своїй газеті. А чи не варто Закарпатській ОДА переглянути, як взагалі працюють журналісти у цій газеті? Можливо потрібно в ній змінити і керівницство?...А все ж таки, кому "перейшла путь" Тетяна Горянка?... Керівникам чи журналістам?..

    Картинка користувача ПЕТРО.

    Коментар: 

    У "НЗ" ПРАЦЮЮТЬ ПРОФЕСІЙНІ, ТОБТО ДИПЛОМОВАНІ ЖУРНАЛІСТИ! НЕ ВАРТО Т. ГОРЯНКУ ПРИРІВНЮВАТИ ДО НИХ!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А яка різниця читачам чи стоїть там її псевдонім чи ні?