ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті податківці відвідали підприємства в Хустському районі

    29 березня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Податківці проводять кампанію декларування в Хустському районі

    Податківці Хустщини побували на підприємствах району: ознайомилися з виробництвом, розповіли про кампанію декларування доходів та наголосили на важливості легалізації зарплати.


    Зустрічі на підприємствах – одна з ефективних форм роботи з платниками податків. Це не лише зміцнення партнерських стосунків, але і можливість достовірно і обґрунтовано прогнозувати бюджетні надходження. Податківцям особливо важливо бути в курсі справ – і фінансових, і виробничих – тих підприємств, які незважаючи на кризові явища в економіці намагаються втримати досягнуті обсяги виробництва продукції.

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter співробітники Хустської ОДПІ, із цією метою у середу 24 березня 2010 року керівництво їхньої установи провело комплекс заходів у найбільшому населеному пункті Хустського району – селищі Вишково.

    Делегація податківців – начальник ОДПІ Михайло Русняк, заступник начальника-начальник УОФО Михайло Мондич, завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Ігор Работяга відвідали виробниче аграрне підприємство «Шаяни», яке займається розливом мінеральної води. Його директор Адальберт Крюжель розповів про ситуацію на підприємстві, теперішні проблеми та особисто провів цехами підприємства і ознайомив з виробництвом.

    Податківці цікавилися виробничими потужностями, фінансовим станом підприємства, зокрема, його рентабельністю та перспективами. Окрему розмову провели щодо рівня та своєчасності виплати працівникам заробітної плати.

    Директор підприємства охоче розповідав у що саме вкладені солідні інвестиції і на яку віддачу «Шаяни» розраховують. Особливо наголосив пан Адальберт на можливостях та перевагах нового обладнання для розливу мінеральної води у скляну тару.

    Під кінець зустрічі завідувач сектору МРР та звернень громадян І. Работяга розповів працівникам підприємства про деклараційну кампанію, порядок декларування доходів громадянами.

    Зустріч на підприємстві була цікавою і корисною обом сторонам. Виробничникам приємно, що їхні проблеми не байдужі державній структурі, що податківці, які контролюють сплату податків, хочуть знати про фінансовий стан підприємства не лише з декларацій, але й переймаються його труднощами та цікавляться перспективою.

    У приміщені селищної ради Вишкова відбулася і зустріч керівництва ОДПІ з депутатським активом, членами виконкому, підприємцями та громадянами селища, під час якої обговорювали питання про резерви збільшення надходжень до місцевого бюджету, легалізації підприємцями трудових відносин з найманими працівниками і, найголовніше, легалізації заробітної плати, що отримують наймані працівники.

    Також податківці ознайомили присутніх на зустрічі з ходом проведення в районі кампанії декларування доходів громадянами та її особливостями.

    На завершення начальник Хустської ОДПІ Михайло Русняк провів у селищі виїзний особистий прийом громадян.

    Т. Горянка,

    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору