ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ДАІ Закарпаття посилює увагу за безпекою дорожнього руху

    19 квітня 2024 п'ятниця
    37 переглядів

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com ст. інспектор із зв’язків з громадськістю ВДАІ ГУМВС Анна Трофімчук, ДАІ Закарпаття посилює увагу на безпеку дорожнього руху. Це пов’язано з тим, що упродовж двох декад березня катастрофічно зросла кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах...


    На 66,7% у порівнянні з минулим роком та на 24% кількість травмованих учасників дорожнього руху. Зі слів виконуючого обов’язки начальника ВДАІ ГУМВС Михайла Бойчука: «Посилена увага за безпекою дорожнього руху буде виражатися у щоденному проведені відпрацювань усіх районів нашої області. Ми це робимо з міркувань збереження життя та здоров'я громадян, оскільки кожне друге порушення правил дорожнього руху тягне за собою ДТП, і добре коли все закінчується лише матеріальними збитками, та нажаль частіше страждають люди. Цифри кажуть самі за себе: у минулому році станом на 26 березня у ДТП загинуло 14 осіб, а з початку 2010 року – 27 людей!»

    З 24 березня по 3 квітня максимальну кількість працівників ДАІ на дорогах побачать мешканці обласного центру Закарпаття та м. Мукачева. Тільки за першу добу відпрацювання працівниками ДАІ Закарпаття було виявлено 126 порушень ПДР, з них 75 – грубих порушень, 8 осіб перебували за кермом у стані сп’яніння. Затримано та поміщено на штраф майданчик 5 транспортних засобів, 5 осіб доставлено для перевірки до ОВС області, зареєстровано 5 фактів незаконного перевезення товарно-матеріальних цінностей.

    Не порушуйте правил дорожнього руху – бережіть своє життя!

    Т. Горянка,

    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Так п"яничкам і треба. Нахрюкався сиди вдома, а не лізь за кермо!!!