ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді привітали з "повноліттям" Внутрішні війська України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    147 переглядів
    Закарпатських військовослужбовців привітали з "повноліттям"

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області, 26 березня виповнилася 18-та річниця з дня створення внутрішніх військ України. З нагоди свята у батальйон внутрішніх військ, що дислокується в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, навідалися гості з ГУМВС та інших правоохоронних структур.

    Урочистості відкрив командир батальйону Анатолій Брук. Він коротко розповів про історію створення та становлення внутрішніх військ загалом та 2-ої окремої Галицької ордена Червоного Прапора бригади ВВ МВС України, дислокованої у Львові, зокрема. До складу цієї бригади входить й ужгородський батальйон. На тих, кому випало служити у цих військах, покладені важливі завдання з охорони громадян, котрі знаходяться під вартою та уже засуджених до відбування покарання, спецвантажів та важливих об’єктів тощо. Залучаються військовослужбовці й до охорони громадського порядку. Анатолій Бірук зачитав урочистий наказ командира бригади Сергія Кульчицького, яким заохочено групу солдат, прапорщиків й офіцерів.
    Привітав іменників і начальник ГУМВС краю полковник міліції Віктор Русин. Він, зокрема, побажав присутнім успіхів у службі, щасливого повернення додому, де чекають батьки та кохані дівчата. А для когось, можливо, ця служба стане початком кар’єрного росту. Бо, наприклад, заступник начальника обласної міліції Юрій Марковський, який також був присутній на святі, починав свою роботу в ОВС саме із строкової служби у внутрішніх військах у підрозділі, дислокованому аж в азіатському Ташкенті. 20523_1.jpgНаказом начальника ГУМВС також відзначено групу військовослужбовців. А ще очільник обласної міліції подарував батальйону сучасний факсимільний апарат.
    Вітали військовиків і начальник відділу Державного департаменту управління виконання покарань в області Василь Фецинець, в.о. голови місцевого військового суду Володимир Дацьків та інші.
    Чітко карбуючи крок, солдати, прапорщики й офіцери пройшли урочистим маршем по плацу, завершивши офіційну частину свята.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору