ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді представили нового начальника охорони здоров'я Закарпаття

    16 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Начальником управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА став Роман Шніцер

    Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, у вівторок, 30 березня, в Ужгороді голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представив колективу управління охорони здоров'я ОДА нового начальника - Романа Шніцера.

    Перш за все керівник краю подякував за плідну роботу попереднику на цій посаді - Василю Сскрипу. Щодо нового керівника управління, то голова облдержадміністрації зазначив, що Роман Іванович - не нова людина у медичній галузі.
    - Свого часу Роман Шніцер очолював управління охорони здоров'я, працював на інших керівних посадах, тому він має значний управлінський досвід. Упевнений, що за його керівництва медицина краю буде якісно розвиватися, - зазначив Олександр Ледида.
    Керівник краю також привітав новопризначеного керівника, побажавши йому успішної роботи.


    ШНІЦЕР Роман Іванович народився 21 серпня 1962 в Перечині. У 1985 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "лікувальна справа". У 1990 році завершив навчання в аспірантурі УжДУ. З 1986 року працює в медичній галузі на різних посадах. З 1999 по 2002 рік - головний лікар обласної лікарні. З 2002 по 2005 рік очолює управління охорони здоров'я облдержадміністрації. Згодом працював на посадах головного лікаря обласної лікарні, помічника-консультанта народного депутата України. До призначення в управління очолював кафедру медицини катастроф і військової медицини УжНУ. Кандидат медичних наук, доцент. Заслужений лікар України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    дуже хороша людина !!!цінує в медиків знання!!!