ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві відбувся професійний конкурс "Я - бухгалтер"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    60 переглядів

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com Мукачівська ОДПІ, днями в Мукачівському кооперативному торгово-економічному коледжі відбувся професійний конкурс «Я – бухгалтер».


    Учасниками конкурсу стали дві групи 3-го курсу: «ГУДВІЛ» і «КГБ». Команди старанно і сумлінно виконували конкурсні завдання: «Презентація спеціальності», «Податковий марафон», «Вгадай слово», «Чорна скринька».

    Презентуючи домашні завдання, студенти дали зрозуміти, якою є професія бухгалтер. Вона є насамперед помічником керівника, його правою рукою. Він слідкує за рухом «колеса підприємства», нараховує людям зарплату, а державі – податки. Сучасний бухгалтер повинен бути відповідальним, уміти «розмовляти з цифрами» і йти в ногу із Законами, дотримуватися девізу – «Хочу! Треба! Можу!».

    Під час конкурсу не обійшлося без гарних пісень і танців. Пісня «Бухгалтер, мій бухгалтер» у виконанні Мартіни Кельман та сучасний танець першокурсників запалили зал гучними оплесками, щирою посмішкою та хорошим настроєм.

    І ось вирішальна мить: підбиття підсумків конкурсної комісії. Про її результати повідомила голова журі – старший державний податковий інспектор сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Мукачівської ОДПІ Ганна Плеша. Вона об’явила, що переможених у конкурсі нема, всі гідно провели свою презентацію. Однак за кількістю балів, оперативністю відповідей лідером стала команда групи «КГБ», з незначним відставанням їй поступилися студенти групи «ГУДВІЛ».

    Наприкінці конкурсу Ганна Плеша побажала майбутнім бухгалтерам успіхів у навчанні, міцного здоров’я та вручила кожній команді дарунки від податківців.

    Т. Горянка,

    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору