ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді шахрайка "забирає" гроші та ювелірні вироби від жінок

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів

    На превеликий жаль немало жінок та дівчат міста Ужгорода та Закарпатської області у наш час потерпають від рук ворожіль-шахрайок, які «прикриваючи» себе « паранжою знахарок та віщунок» неодноразово мали можливість, від громадян «виманювати» гроші та ювелірні вироби.


    Так, 16 квітня 2010 року о після півночі, до ужгородської міліції звернулася мешканка міста над Ужем, 1973 року народження, з повідомленням про те, що 15 квітня цього року близько 16:00 неподалік спорткомплексу « Юність» невідома їй громадянка, віком десь 30-35 років, яка назвала себе Марією, шахрайським шляхом під приводом ворожінні-віщунства заволоділа її грошовими коштами на суму—16тисяч гривень та ювелірними виробами—близько 30-35 грам.



    Двома година раніше, таж сама «гадалка» Марія, також ворожила ще одній мешканці міста над Ужем—85 року народження. У результаті ворожіння молода пані із міста Ужгорода позбулася усіх своїх ювелірних виробів.



    Наразі ужгородські правоохоронці розшукують «чудо-ворожілю» і просять всіх громадян бути обережними та обачними і не довіряти «чарівницям», які будуть пропонувати «свої послуги-віщунства» вашого минулого, сьогодення та майбутнього, при зустрічах з ними на вулицях міста.

    Т. Горянка

    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору