ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    18 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, у мешканки Ужгорода поцупили одежу у піцерії, молодий ужгородець розгулював по місту з пневматичною рушницею, селянка в Ужгородському районі ледь не стала на мiнометну мiну, на Перечинщині виявили підпільний пункт прийому металобрухту. Крім цього, деяких закарпатців прийшлось розброїти прямо на вулицях Сваляви, Чинадiєво та Берегово...


    З УКРАДЕНИМ ПАЛЬТО ДАЛЕКО НЕ ВТІК
    Жителька Ужгорода зайшла зранку відпочити в одну з міських піцерій. Своє дороге пальто відвідувачка повісила на вiшалку. Звідтіля його хтось поцупив. Про крадіжку повідомили в міліцію, й правоохоронці затримали за гарячими слiдами крадія, яким виявився 55-річний мешканець Хустщини. Речовий доказ--украдене пальто вилучено.

    ПНЕВМАТИЧНА РУШНИЦЯ--НЕ ІГРАШКА
    Вечірньої пори спiвробiтники спецпідрозділу “Беркут" затримали на вулиці Ужгорода 25-річного місцевого мешканця, в якого було вилучено пневматичну рушницю калiбру 4,5 мм. без документiв про її походження.
    Аналогічну зброю правоохоронці вилучили від 45-річного ужгородця, який гостився пізно ввечері в одному з “генделиків” неподалік вокзалу.

    ПАСЛА КОРОВУ--ЗНАЙШЛА МІНУ
    Жителька ужгородського села Ярок, де, як відомо, раніше був військовий полігон, випасала за селом худобу. Тут жінка знайшла мiнометну мiну часiв війни. Про пригоду вона повідомила голову села, а вже той--міліцію. На мiсцi знахiдки до приїзду саперів було виставлено охорону з числа працiвникiв райвідділу міліції.

    ПІДПІЛЬНІ “МЕТАЛІСТИ”
    Коли перечинські міліціонери навідалися на подвір”я господарства жителя села Порошково, то виявили там незаконний пункт прийому металобрухту. На момент приходу правоохоронців там зберігалося 4 тонни металобрухту.

    П’ЯНИЙ, ТА ЩЕ Й З НОЖЕМ
    Вечірньої пори міліціонери затримали на вулиці Сваляви 62-річного мiсцевого мешканця, в якого вилучили нiж кустарного виробництва довжиною понад 33 см.
    Мукачівським правоохоронцям попався на вулиці в смт.Чинадiєво місцевий 47-річний житель, який перебував в станi алкогольного сп`янiння. Під час огляду в кишенi куртки затриманого вилучили нiж довжиною 35 см.
    Берегівські правоохоронці затримали на вулиці міста 54-річного місцевого жителя, в якого вилучили кастет.



    Крім того, В Ужгороді податківці вилучили кондиціонери вартістю 107 тисяч грн

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору