ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ректор Академії митної служби зустрівся з курсантами у Виноградівській митниці

    28 березня 2024 четвер
    191 переглядів
    На зустрічі ректора Академії митної служби в Закарпатті

    Академія митної служби України має добру традицію продовжувати спілкування зі своїми випускниками, слідкувати за їхніми досягненнями та просуванням по службі, всіляко допомагати та сприяти.


    Цьогоріч у рамках проведення практичного семінару для суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності на тему: „Проблемні питання митного контролю та митного оформлення на кордоні України з країнами ЄС” 23 квітня у Виноградівській митниці відбулася зустріч ректора Академії митної служби України Віктора Ченцова з випускниками цього навчального закладу.

    Колишнім курсам, а сьогодні працівникам Виноградівської митниці, Віктор Васильович презентував новий відеоролик про діяльність Академії, розповів про досягнення та тенденції розвитку, запросив до участі у міжнародних конференціях, які щорічно проходять на базі цього унікального сучасного ВУЗу у Дніпропетровську за участю світових фахівців у галузі митної справи.

    Під час спілкування з колишніми підопічними ректора Академії насамперед цікавило як проходив процес їх адаптації в нових колективах митниць та які у них є зауваження та пропозиції до покращення навчального процесу. Випускники, в свою чергу, радо ділилися досвідом та обмінювалися думками як з приводу адаптації так і щодо підвищення ефективності навчання, зокрема, запропонували звернути увагу на практичній складовій митної справи: заповненню вантажних митних декларацій, написанню протоколів про порушення митних правил, моделювання конкретних практичних ситуацій тощо.

    Варто зазначити, що на сьогодні кожен 6-й працівник митної системи України є випускником Академії митної служби України. Зокрема, у Виноградівській митниці працює 20 таких випускників різних напрямків, які згадують свої студентські роки з теплом у серці та посмішкою на обличчі.

    Багаторічний досвід, кар'єра в митних органах, інших державних установах, в міжнародних організаціях та приватних компаніях, унікальні навчальні плани, світові стандарти підготовки фахівців, сучасна матеріально-технічна база, зручна соціальна інфраструктура і атмосфера партнерства допомогли стати Академії митної служби України високорейтинговим, престижним навчальним закладом України, справжнім лідером митної освіти.



    Довідка UA-Reporter.com :

    Академія митної служби України -- єдиний у нашій країні спеціалізований вищий навчальний заклад з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців для сфери зовнішньоекономічної діяльності, насамперед митної справи.

    Отримати повну та об'єктивну інформацію про цей навчальний заклад, Ви можете завітавши на День абітурієнта, який проходитиме 15 травня за адресою: м.Дніпропетровськ, вул.. Дзержинського, 2/4, або на сайті - www.amsu.dp.ua.

    Христина Герасимюк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору