ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    20 квітня 2024 субота
    70 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, злодії крадуть не тільки мобільники, а також велосипеди, телефонні кабелі і навіть декоративнi саджанцi. Хватає міліції роботи і з наркоманами та озброєними закарпатцями...


    МІЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЗЛОДІЇВ
    В Ужгородське міське управління міліції серед ночі надійшло повідомлення директора міського комунального підприємства про те, що на територію їхнього підприємства проникли злодії, котрі намагаються поцупити декоративнi саджанцi хвойних дерев. За скоєння злочину спiвробiтники "Беркута" затримали трьох місцевих жителів віком 18-23 роки. Обставини справи з’ясовуються.
    Непрохані гості навідалися й на територiю Великобичкiвської меблевої фабрики, де намагалися викрасти 17 металевих труб довжиною по півтора метра кожна. Злодіїв, місцевих 33 та 46-річних мешканців, затримано, речовi докази скоєння злочину вилучено.

    ДОРОГІ “МОБІЛКИ” ВАБЛЯТЬ ЗЛОДІЇВ
    Учениці школи-інтернату залишили свої речі в роздягальні ужгородського спорткомплексу, а самі пішли в зал займатися спортом. Коли ж повернулися, то не виявили двох мобільних телефонів "Нокiя" та грошей в сумі 105 гривень.
    Ще одну дорогу “мобілку”, цього разу “Самсунг”, викрали з кишені куртки просто в класі від учня однієї з шкіл Мукачівщини. В обох випадках крадіїв розшукує міліція.

    ШКОЛЯР УКРАВ ВЕЛОСИПЕД
    Житель Ужгорода поскаржився в міліцію, що вночі з балкону його квартири невiдома особа викрала велосипед. За скоєння крадіжки спiвробiтниками "Беркута" затримано 13-річного учня однієї з шкіл міста, речовий доказ вилучено.
    Ще два велосипеди, дитячий візок та будматеріали поцупили з підвалу іншого ужгородця. Злодій заліз в приміщення, виламавши вхідні двері. Зловмисника розшукують.

    ЗНОВУ “ТЕЛЕФОНІСТИ” БЕЗЧИНСТВУЮТЬ
    Нещодавно міліція затримала двох жителів Мукачівщини, котрі викрадали в кількох районах області телефонний кабель, який потім здавали на металобрухт. І от, схоже, завелися нові злодії-“телефоністи”. В міліцію надiйшло повiдомлення з "Укртелекому" про те, що мiж селами Стрипа-Ярок Ужгородського району невідомі особи поцупили 150 метрів телефонного кабелю.
    Аналогічне повідомлення надійшло і з Мукачівщини. Вночi в смт.Чинадiєво невiдома особа викрала 60 метрів телефонного кабелю та сталевий провiд вагою 6 кг. В обох випадках крадіїв розшукує міліція.

    ГРАНАТА В КЮВЕТІ
    В урочищi неподалік Рахова в кюветi знайшли бойову іржаву гранату типу Ф-1 часiв війни. Про знахідку повідомили в міліцію, й до приїзду саперів на мiсцi пригоди було виставлено міліцейську охорону.

    ПРОДАВ ОБРІЗ ЗА 300 ГРИВЕНЬ
    Спiвробiтники карного розшуку затримали ранiше судимого, мешканця Мукачева, який збув іншому жителю міста за 300 гривень обрiз двоцiвкової мисливської рушницi 16-го калiбру. Зброю та грошi вилучено.

    НАРКОДІЛКА ВИДАВ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ “ТРАВКИ”
    В міліцію Мукачева надiйшло повiдомлення вiд невiдомої особи, що в одному з будинків міста вiдчувається рiзкий спецiфiчний запах. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, й було затримано господаря помешкання та його 35-річного гостя. Останній мав при собі 20 грамів марихуани, а в шафі на кухнi правоохоронці виявили та вилучили полiетиленовий пакет з марихуаною вагою 30 грамів. Походження дурман-зілля з’ясовується.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору