ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде отпраздновали 65-летие Великой Победы (ФОТО)

    25 апреля 2024 четверг
    221 переглядів
    В Ужгороде участники митинга-реквиема возложили цветы к Вечному огню

    Торжества по случаю 65-летия Великой Победы в Ужгороде начались сегодня с украинско-словацкой границы, где возвышается монумент "Украина - освободителям". На его гранитной плите вычеканено: здесь отгремели последние бои за освобождение украинских земель от немецко-фашистских захватчиков.

    Как сообщает корреспондент UA-Reporter.com, цветы к подножию монумента возложили руководители Закарпатской области, представители ветеранских организаций, воинских частей, правоохранительных органов.

    Цветы легли и к памятнику "Добровольцам Закарпатья - участникам второй мировой войны".

    Потом в центре уЖгорода сформировалась многочисленная колонна и направилась к Холму Славы. Здесь состоялся митинг-реквием, на котором выступили ветераны Великой Отечественной войны, а также руководители города, областного совета и администрации.

    Не обошлось и без конфуза. Во время выступления мэра Ужгорода Сергея Ратушняка ветераны войны и участники митинга скандировали - "Ганьба", "Позор", "Бандит".....

    После митинга все желающие возложили цветы к Вечному огню на Холме Славы.
    По окончанию возложения венков прозвучал гимн Украины в исполнении духовного оркестра, под который салютная группа дала залп.

    А в ужгородском амфитеатре действовала полевая кухня "Военный привал", которая угощала солдатской кашей всех желающих. Здесь же состоялся праздничный концерт с участием народного артиста Украины Ивана Поповича и мастеров искусств Закарпатья, во время которого проведено спецпогашение марки, посвященной 65-летию победы в Великой Отечественной войне.

    Ужгород 9 мая

    Дети войны

    Дети войны. Щерба Филип

    P1180366.JPG

    P1180240.JPG

    P1180224.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    2 М В Горват

    Ти рату за смітник під назвою Ужгород, та дороги роздовбані
    ще поцілуй в задницю.
    І заодно циган і всіх нацменшин.

    Аватар пользователя М В Горват

    Комментарий: 

    Я люблю своє місто таким яким воно є!
    Сьогоднішня ситуація нашого міста не найкраща,
    я бачу що на вулицях багато сміття, дороги повністю убиті, да їх почали робити, а ми шофера називаємо це прокляттям для наших машин, ремонт доріг робиться від 3- місяців до 1 - року, знаків для доріг по городі дуже мало, або майже нема, ми жителі Ужгорода любимо своє місто, ми тут народилися і ми тут живемо і будемо жити бо це наш город. Я бачу лише один вихід, нам треба зробити
    правильний вибір, на сьогодні кращій вибір для нас це людина яка любить і поважає своїх жителів Ужгорода. Особисто я Мирослав Горват і вся моя сім'я і всі мої друзі довіряємо і віримо нашому шановному Сергію Миколайовичу Ратушняку - ця людина від Бога. Я хочу нагадати що більшість Ромського населення Ужгорода теж підтримує Сергія Миколайовича, наші друзі і брати Євреї, Угорці, Словаки, Румуни теж всім серцем підтримують пана Ратушняка.
    МИ З ВАМИ І НАС БАГАТО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Предлагаю всем прочитать статью коммуниста Миговича на украинской версии этого сайта. Там есть кое-какие интересные подробности.
    В частности, что Рата выкрикивал и почему.
    Как оценивает это нардеп...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Свято перемоги в Ужгороді : Ложка дьогтю з присмаком мазохізму

    в сімۥї, як мовиться, не без винятку. І на урочистостях не обійшлося без ложки дьогтю. Привніс його, як не дивно, міський голова С.М. Ратушняк. Почав не з вітання ветеранів чи розповіді про розв’язання їхніх насущних проблем, а з того, що незабаром (через 7 літ), мовляв, виповниться сто років від «великого перевороту» (Жовтневої соціалістичної революції), який, мовляв, спричинив масові вбивства, голодомор, гулаги та інші страхіття, що їх довгий час підступно роздмухує на увесь світ антирадянська, в т.ч. буржуазно-націоналістична пропаганда. Вона за президента Ющенка сягнула апогею – ганебної героїзації прислужників гітлеризму. А коли мер-мультимільйонер висловив звичне для нього звинувачення й Cталіна у розвۥязанні Другої світової війни, ветерани не витримали і обурено заскандували: «Ганьба!». Та хіба їм подолати потужні гучномовці, що сотнями децибел розносили навкруг антикомуністичну істерію і злісне невігластво, нагадуючи їм геббельсівську політичну тріскотню!?

    Чимало присутніх на Пагорбі слави ображено пішли з блюзнірського дійства. Поклавши квіти до Вічного вогню, побрели додому, не дочекавшись «наркомівського» частування та розрекламованого концерту з участю народного артиста України Івана Поповича. Не маючи демократичної змоги висловити привселюдно свої думки, я попрямував за ними. Знайомі товариші заспокоювали: «Нічого нового не сталося. Рата (кличка мера) діє в своєму стилі».

    Аватар пользователя dfs

    Комментарий: 

    Виступ мера Ужгорода «спаплюжив» свято приурочене Дню Перемоги

    9 травня у місті над Ужем відсвяткували разом з ветеранами Великої Вітчизняної війни мешканці та гості Ужгорода, владні структури міста та області на Пагорбі Слави мітингом-реквієм. Під час урочистості слова вдячності, пошани та привітання ветеранам війни 1941-1945 років висловили голова Закарпатської обласної ради Михайло Кічковський, Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк, голова Ради Організації ветеранів України в Закарпатській області Іван Бігунець, голова обласної організації «Товариство добровольців Закарпаття — учасників війни» Іван Данилик та заступник військового Комісаріату з виховної роботи, підполковник Петро Марко.

    Але багатьом присутнім не сподобався виступ мера міста над Ужем Сергія Ратушняка. Зокрема, Закарпатській обласній організації ВГО «Захист дітей війни». Вони вважають, що пан Ратушняк не повинен був знівечити заслуги Радянської армії та тодішнього керівництва в перемозі Великої Вітчизняної війни. А також йому не варто було повертатися у ті важкі часи і висловлювати своє бачення минулого, які не відносяться до років Другої світової війни. Адже Сергій Миколайович не був свідком та учасником тих років.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемый "Репортер",вы единственное СМИ кто написал правду про этого мостра Рату. Ветераны в шоке!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Присоединяюсь к сказанному! Наконец-то прозвучала правда! Если бы еще и до дела дошло...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Спасибо уважаемый "Репортер",за правду!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Горбатого только могила исправит. Рата способен только воровать. Это болезнь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата мудак. Это правда.
    Все выглядело слишком театрально и продемонстрировало низкий интелект Ратушняка и отсуствие уважения ко всем присутствующим на празднике и особенно по отношению ВЕТЕРАНОВ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемый "Репортер",вы единственное СМИ кто написал правду про этого мостра Рату. Ветераны в шоке!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Oni znajut , pozor Rata, ujdi sam uzhe, raz stariki tebe krichat

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зачем уйди, еще один срок в мэрии и они кричать не будут. Больно древние они уже и нечего диктовать как жить новому поколению.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняк, когда отдашь мои деньги? Мне они нужны.В противном случае больше не получишь ни одного заказного материала. Перезвони.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я думаю, чего такой ажиотаж в комментариях? И газетяри коммунального "ужгорода", и прессуха горисполкома, и трибуновцы, и новинка и риовцы задергались! А то Ратушняк знову всрався перед ветеранами войны и избирателями. Не понимает наш мэр-дибил, Закарпатье красная армия освободила или оккупировала?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ты сам понимаешь? Или еще не определился?

    Тебе, что больше нравится под немцами пресмыкаться, или под советами?

    А немцы то тоже праздновали День Победы... Ты не знал?

    Чевствовали ветеранов, людей, твоих земляков, которые прошли войну. Многие погибли,многие остались калеками. Те, чтоживут с каждым годом их всё меньше и меньше.

    Тяжело тебе "зерно от плевела отделить"?

    При любых раскладах: День Победы - это прежде всего СИМВОЛ ПАТРИОТИЗМА и ПРЕДАННОСТИ РОДИНЕ, любовь к своей родной земле, уважение к твоим дедушкам и бабушкам, которые жизнь не жалели за ЗАКАРПАТСКУЮ землю. Они воевали не за Гитлера, не за Сталина, они защищали своих родных...

    Это потом Сталин сделал передел земли украинской, уже после ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ребят, праздник же !!!

    Чего Вы его поганите и сегодня!

    Неужели нет у Вас никакого уважения к этим старикам?
    Как так можно?!
    Насколько обнищал духовно наш люд!
    Никаких ценностей не оставляем в своих душах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Стыдно было сегодня за выступление мэра Ужгорода Ратушняка. Тупой бандюган. Ни интеллекта ни воспитания

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У человека есть два самых больших страха : СТРАХ СМЕРТИ и СТРАХ ПУБЛИЧНОГО ВЫСТУПЛЕНИЯ!!!

    Любой предподаватель лектор подтвердит, что на первых лекциях забывал все, что хотел сказать, зачастую нес всякую чепуху, во рту постоянно пересыхало и т.д.

    Я вообще первые записи своих публичных выступлений не могу смотреть (отдал давно их для анализа предподавателю по риторике), хотя сейчас "пою без проблем" при любом скоплении народа.

    А тут еще говорите, что какие-то придурки пытались сорвать праздник! Человеку, который выступает лишь иногда, достаточно кривого взгляда,или перешептывания в первом ряду и все выступление будет сорвано.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да...Жолтані і афера - це синоніми.

    Ну не може чоловік жити без пседо-регалій, псевдо-опитувань, псевдо-освіти, псевдо-досягнень.

    Він навіть не Бендер, а самий справжнісінький барон Мюнхаузен!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народ, що за фальсифіції?

    Яке ще УНІАМ?
    Є-УНІАН!

    Інформаційне агенство УНІАН :
    http://unian.net/

    Аватар пользователя klimov

    Комментарий: 

    это журналисты Ратушняка прикалываются, раскручивают Жолтани. Безперспективный проект

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Позвоните мне (0635338472), пожалуйста, если Вы действительно журналист, а не очередная афера Жолтани.
    Я покажу Вам очень интерестные материалы, связанный с криминальным настоящим и прошлым Жолтани.
    Извините, но продвигать этого человека можно только в СИЗо.
    Дело не только в:
    -отсуствие образования (то что он проплачивает на юридическам факультете - не образование, а "корочка");
    -судимости за мошенничество;
    -неплата налогов и постоянные внедрения схем связанных с этим;
    -чрезмерная любовь к алкоголю и , увлечение наркотиками;
    -огромные долги (что свидетельствует только о его несостоятельности, как бизнесмена и управленца),
    -неразборчивость в связях;
    - его причастие к Церкви Живого Бога и позорное изгнание,
    и еще много чего...

    НЕТ ЧЕЛОВЕКА, КОТОРЫЙ МЕНЕЕ всего подходил бы не только на должность мэра (уж проще взять первого-попавшегося рома) или даже на место в городском совете.
    -

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вообще то, автор этого коментария писал его несколько часов назад в блоге "журналиста от УНИАМ" и адресован он был только журналисту.

    Зачем скопировали его сюда, по праздничным материалом?

    Это, что уловка, чтобы человека "задолбали звонками" и он отказался идти "на контакт"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соромно має бути тим, хто забувши про повагу до ветеранів, влаштував цю негідну акцію.

    Я не являюсь прихильником пана Ратушняка, чи пана Жолтані, але вважаю, що використовувати ще свято для зведення рахунків і своїх політичних амбіцій дуже АМОРАЛЬНО!

    З кожним роком цих стареньких людей стає все менше і менше. Їх подвиг для нас повинен бути невичерпним джерелом патріотизму.
    Людей, які намагались зіпсувати свято ветеранам та дітям війни, патріотами не назвеш. Швидше -запроданці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителям Ужгорода дійсно може бути стидно за свого мера! він даже говорити не міг нормально, а
    під час виступу мера Ужгороду Сергія Ратушняка в етерани війни і учасники мітингу дійсно скандували - "Ганьба", "Ганьба", "Бандит"."Вирушай ти тут не потрібний "....люди не ходять його даже бачити ....
    хоча йому залишилось уже дуже мало.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слушал сегодня выступление Ратушняка на холме Славы... полный писец, я не знал смеяться или плакать. Бессвязный, аллогичный набор фраз. Пооскорблял стариков... Мысль проследить невозможно - от революции 17 года до ситуации в Ужгороде.

    Лечится Вам надо Сергей Николаевич, устали Вы очень, все про Ужгород думаете.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чтобы ставить диагнозы и отправлять кого-то на лечение надо быть врачом (хотя бы иметь соответствующее образование). А так, это всего лишь мнение ШАРЛАТАНА.

    Господин хороший, может Вы рано с утреца начали праздновать и уже к началу торжества не могли попросту мыслишки свои собрать?
    То, что Вы не можете мысль проследить, связать воедино услышаные фразы - может быть началом болезни какой-то нехорошей, или проблемы с уровнем интелекта? Я всего лишь спрашиваю- вовсе не берусь ставить диагноз.

    Ощущение аллогичности возникает обычно если с логикой у человека туговато...

    Извините, но читая Ваш коментарий, не знаю, смеятся, или плакать. ..
    Не о том думаете! Лучше бы о стариках подумали, поздравили их, подарили хотя б по пачке гречки, или по ветке сирени.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителі Ужгорода! Я не маю відношення до інформації про згадуване тут соц.опитування і невідомого мені пана Жолтані. Хтось користується моїм ніком.

    Жителі Ужгорода!
    Вітають всіх ветеранів великої вітчизняної Війни з Днем Перемоги.

    Шановні ветерани! Щиро вітаємо Вас із Днем перемоги!
    Низько вклоняємося Вашій мужності і Вашому подвигу!
    Здоров'я Вам, щастя людського, добра, терпіння, любові!
    Миру і злагоди в родинах!.............."RCH"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ребят, праздник же !!!
    Чего Вы его поганите и сегодня!

    Неужели нет у Вас никакого уважения к этим старикам?
    Как так можно?!
    Насколько обнищал духовно наш люд! Никаких ценностей не оставляем в своих душах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я, Ратушняк Сергій Миколайович, визнаю, що перебуваючи роками при владі , ВВОДИВ В оману громадян, ошукав та пограбував їх. Сьогодні 9 травня, я прошу пробачення перед ужгородцями.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемый "Репортер",вы единственное СМИ кто написал правду про этого мостра Рату. Ветераны в шоке!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Ужгороді ДІЙСНО провели офіційне соціологічне опитування на предмет КАНДИДАТА на посаду мера УЖГОРОДА

    Проведеного Центром соціально-політичних досліджень «Соц-Груп» м. КИЇВ

    Шістка лідерів виглядає так:

    Гісем В. В. -- 32,5 %

    Ратушняк С.М. -- 10, 9 %

    Слободянюк С.М.. -- 7, 3 %

    Погорєлов В. В. -- 5,3%

    Гнатків - 3,4%

    Інші (Мясковська, Бровді, Жолтані....) - 8,5%

    Проти всіх -- 4,2%

    Решту- не визначились.

    Опитано 1 000 жителів міста Ужгорода.(Не 10 000 жителів, а саме 1000- така кількість завжди стандартна для соц.опитувань.)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    10 000 жителів опитати? Ого це ж скільки днів потрібно опитувати, або ж цілу бригаду журналістів з УНІАН Києва закинути. На одні відрядження скільки грошей потратить це УНІАМ!
    Да, той хто вигадав це - з головою точно не дружить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Какое нахрен УНИАМ. Такого нет в природе. Если хотели написать УНИАН и мозгов не хватило тогда порядок.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это я организовал срыв выступления РАТУШНЯКА!!! Мои люди кричали.
    Пиздец тебе Рата!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соромно має бути тим, хто забувши про повагу до ветеранів, влаштував цю негідну акцію.

    Я не являюсь прихильником пана Ратушняка, чи пана Жолтані, але вважаю, що використовувати ще свято для зведення рахунків і своїх політичних амбіцій дуже АМОРАЛЬНО!
    З кожним роком цих стареньких людейстає все менше і менше. Їх подвиг для нас повинен бути невичерпним джерелом патріотизму.
    Людей, які намагались зіпсувати свято ветеранам та дітям війни, патріотами не назвеш. Швидше -запроданці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В різних іпостасях проявляє себе Жолтані :
    1) то він ведучий конкурса краси - "великий вклад у благополуччя жителів міста". Ужгородцям це дуже допомогло та накормило;

    2) то він кожного третього ужгородця розвів на ті 7,50 грн, коли зарплата була 90.00грн- «Какие мелочные люди! Им семь гривен жалко, в милицию, видите ли, они пошли!»

    3)то він бідних пенсіонерів розводив на квартирах (куплі задарма) і ті ставали бомжами;

    4)то він своєю псевдорелігійністю кожному тикає в очі, а сам блядством займається і трахає жінок ужгородців - помічник-обранець народний;

    5)то він "підпільні лазні" влаштовує і не платить податки, та інші платежі- за світло, воду і т.д. платить як з житлового будинку, а реально це бізнес на якому він гроші заробляє і місто обкрадає та забруднює навколишнє середовище;

    6)сам наркотою забавляється і з другими ділиться за гроші - батькам допомагає молодь виховувати;

    7) товари ліві продає, без маркування, податки не сплачує, людей труїть самопальним харчуванням;

    8) і періодично в запої впадає, аж чорний та опухший бродить містом та до людей чіпляється - це він народ розважає, щоб життя більш цікаве було.

    А найбільше його досягнення - це самовосхваляння і милування власним фейсом на телебачені, на бігбордах і т.д.- меценат, підтримує життєдіяльність СМІ.
    Гроші на це він заробляє знищуючи наркотиками здоров*я наших дітей.

    МЕЦЕНАТСТВО - це коли рлобиться від душі, задля добра ближнього, а не задля ПІАРУ та омріяного мерського крісла.
    Ганьба таку діяльність називати МЕЦЕНАТСТВОМ.

    Ганьба возвеличувати афериста та наркомана з судимостями і робити з нього щось.
    А потім дивуємось, чому народ не довіряє СМІ (газети -6,4%, телебачення - 5%, інтернет - 19%, а решту- не вірю), не читає. Тому що 70% розміщається в газетах та на телебаченні тільки за гроші. І нікого з тих хто приймає ці гроші не цікавить, що вони спонукають торгівлю наркотиками, неякісними продуктами, несплату подаків та місцевих зборів, шахрайство та грабіж бідного і знесиленого українського люду.

    Аватар пользователя Журналіст УНІАМ КИЇВ

    Комментарий: 

    9 травня — День перемоги. Не забули про нього і в обласному центрі Закарпаття. З приводу цього великого свята відбулися покладання квітів до пам’ятників воїнам-солдатам, що поклали своє життя за мирне та щасливе наше майбутнє у роки Великої Вітчизняної війни, та мітингом-реквієм.

    Розпочалась урочистість опів на десяту на пл. Поштовій (Ужгород), звідки представники обласних ветеранських організацій від’їхали до пам’ятника «Україна-визволителям» (українсько-словацький кордон) і пам’ятника «Добровольцям Закарпаття — учасникам Другої світової війни» (пл. Кирила та Мефодія, Ужгород), де в знак пошани мужнім воїнам-визволителям поклали корзини з квітами.
    По завершенню церемонії учасники покладання квітів від’їхали на пл. Поштову, де почали формувати загальноміські колони для мітингу-реквієм, що пройшов на Пагорбі Слави. До урочистого походу долучилися ветерани, представники владних структур та громадськість. Вони пройшли живим коридором, який протягувався з пл. Поштової до Пагорба Слави та був сформований учнями ужгородських шкіл, мешканцями та гостями міста Ужгорода, що тримали в руках живі квіти та прапорці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    гарний день ))...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    гарний день ))...

    Аватар пользователя Мир-Всем

    Комментарий: 

    Жителі Ужгорода вас підтримають, Жолтані (ЗИНА) це краще ніш сьогоднішні корумповані старі дяді .......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чого ти підписуєшся за всіх жителів? Що теж манія величі як у цього обкуреного наркомана Жолтані.

    Мером буде ПОГОРЄЛОВ!!!!

    А твій Жолтані при останньому соц.опиті попав в категорію ІНШІ і по підрахункам набрав менше ніж 0,3%-0,4%.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЧТО Б ТЫ ПОДОХ ВОР И УГОЛОВНИК ЖОЛТАНИ!!!!
    (Те, кого ты обокрало, ЧМО!)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніякий ти не "журналіст УНІАМ Київ", а просто аферист Жолтані.

    То ти псевдо-"лідер галузі", то "журналіст..." - все ніяк не вибереш собі сталий образ?

    Клоун-лохотронщик.

    Аватар пользователя Журналіст УНІАМ КИЇВ

    Комментарий: 

    01-07.05.2010 року
    В Ужгороді провели офіційне соціологічне опитування на посаду мера УЖГОРОДА
    Проведеного Центром соціально-політичних досліджень «Соц-Груп» м. КИЇВ
    П'ятірка лідерів виглядає так:

    Жолтані М.І. -- 33,8 %
    Гісем В. В. -- 9, 9 %
    Чучка П. П. -- 8, 3 %
    Погорєлов В. В. -- 5,3%
    Ратушняк С.М.-- 3, 7 %

    Проти всіх -- 4,2%
    Не визначилися – 34,8%
    опитано 10 000 жителів міста Ужгорода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Журналіст УНІАМ КИЇВ Придурок ! Ще нема списку кандедатів, звідки мже бути Проти всіх ? Ото баран ти пісец. Воно так мало виглядати:
    - кого Ви б хотіли бачити на посаді керівника Вашого міста ?
    - Проти всіх !
    Самому не смішно ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    10 000 жителів опитати? Ого це ж скільки днів потрібно опитувати, або ж цілу бригаду журналістів з УНІАМ Києва закинути. На одні відрядження скільки грошей потратить це УНІАМ!

    Да, той хто вигадав це - з головою точно не дружить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніякий ти не "журналіст УНІАМ Київ", а просто аферист Жолтані.

    То ти псевдо-"лідер галузі", то "журналіст..." - все ніяк не вибереш собі сталий образ?

    Клоун-лохотронщик.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Полнейшая брехня!!!
    Этот опрос показал, что БРЕХУН и АФЕРИСТ Жолтани зазря выбросил бабки на свой ПИАР, потому что если в феврале за него готовы были отдать 3% жителей, то уже сейчас в мае всего 0,3% жителей (его прихожан) видят в этом безграмотном мошеннике своего лидера.

    Я заявляю, что посажу тебя в тюрьму, хотя бы за последнюю КРАЖУ!

    Кстати больше всех, как ни печально набрал Рата! И на сегодняшний день с его горизонта исчезли все , к сожалению, кандидаты!

    НЕТ ДОСТОЙНЫХ!!!! Все, кто не прется в мэри- сплошная ШВАЛЬ.

    Страницы