ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські правоохоронці затримали «хитрого» позичальника грошей, який «об’їдав» працівників барів-ресторанів

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів

    Як розповіли кореспонденту UA-Reporter.com в Ужгородському міському управління ГУМВС України в Закарпатській області, в кінці минулого тижня до них надійшли дві аналогічні заяви від мешканців обласного центру Закарпаття.


    У першій половині дня звернулася адміністратор одного з ужгородських барів-ресторанів (мешканка Ужгорода, 1972 р. н.), яка повідомила, що зранку до неї підійшов молодий чоловік, який представився сином одного із постійних їх клієнтів, і попросив у борг 900 гривень. Жінка повірила на слово «прохачу» і віддала гроші.

    Через декілька годин, післяобідньої пори, до чергової частини ужгородської міліції звернувся офіціант 1985 р. н.. Молодий чоловік працює у тому ж барі-ресторані, що й адміністратор. Він повідомив, що невідомий молодик, який представився, як і в попередньому випадку, сином їх постійного клієнта, взяв у нього в борг 1000 гривень. Нічого не підозрюючи, офіціант гроші «позичив» незнайомцю. Однак, як виявилося, «позичальник» насправді не є тим, за кого себе видавав.

    До честі ужгородських розшуковиків, спритника-шахрая вдалося вирахувати і затримати. Ним виявився непрацюючий ужгородець 1979 р. н.. У скоєному злочині шахрай зізнався, але грошей при ньому вже не було. До речі, як повідомили співробітники ужгородської міліції, за тим «мудрим»шахраєм тягнеться «шлейф» аналогічних правопорушень.

    Наразі зловмисник «сповідається» правоохоронцям міста над Ужем.
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору