ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді міліція закликає буди пильними до неповнолітніх під час випускних вечорів

    28 березня 2024 четвер
    54 переглядів

    Розпочалась пора випускних вечорів, нових надій і сподівань. Однак молодь, захопившись святкуванням закінчення навчального закладу, часто забуває про дотримання правил, які вберігають від нещасних випадків, скоєння правопорушень та різного роду небезпек.


    Тому керівництво Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області закликає керівників торгівельних закладів не допускати продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів згідно Закону України «Про заборону продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім».

    Власники магазинів, торгівельних павільйонів, супермаркетів, ресторанів, барів, кафе та інших закладів відпочинку повинні пам’ятати, у разі порушення вимог даного закону винних буде притягнуто до відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення та розглядатиметься питання щодо позбавлення закладу ліцензії.

    Батьки та педагоги, будьте уважні та пильні до своїх дітей під час проведення випускних вечорів. Не забувайте, що перебування у нетверезому стані в громадських місцях ЗАБОРОНЕНО чинним законодавством.

    Просимо всіх вживати належних заходів щодо недопущення скоєння злочинів та правопорушень під час святкування випускних вечорів!



    Відділ кримінальної міліції у справах дітей
    Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору