ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатті на змаганнях з мотокросу переміг Валерій Лунченко (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    57 переглядів
    На Закарпатті пройшов Чемпіонат України і області з мотокросу

    ІІ етап Чемпіонату України та Закарпатської області з мотокросу відбувся минулої неділі в м.Хуст. Вдруге підтримку цим видовищним змаганням надали районна та міська організації політичної партії "Фронт змін”.


    Захід пройшов на високому організаційному рівні, зібравши до сотні учасників з усіх регіонів країни. У числі переможців виявився і голова Хустського міського партійного осередку "Фронт змін”, кандидат у майстри спорту з мотокросу Валерій Лунченко. Він посів перше місце на обласному чемпіонаті у класі 150 куб .см (рідке охолодження).

    Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, подивитися на яскраві видовищні змагання мотоциклістів зібралося до 3,5 тисяч глядачів. Ревіння моторів і злети з трамплінів спортсменів на швидкісних мотоциклах заворожували і викликали захоплення. Підготувати траси до заїздів було завданням не з простих. Однак за участі "Фронту змін” все вдалося організувати на високому рівні: і треки з трамплінами облаштувати, і гостей гідно прийняти. До речі, хустська траса має символічну довжину–2 км 61 м. Саме така висота найвищої в Україні гори Говерли. Отже мотоциклістам, можна сказати, вдалося підкорити ту ж вершину у її горизонтальній проекції.

    Помірятися силами на спритність та вправність керування залізним конем приїхали спортсмени з усіх областей України. Віковий діапазон учасників - від 5 до 55 років. Були серед них як відомі у середовищі мотокросменів імена, так і новачки з серйозним потенціалом.

    Змагалися спортсмени обласного чемпіонату у п’яти класах машин: 50, 65, 80, 150 та 500 куб.см повітряного та рідинного охолодження. Всеукраїнський чемпіонат був представлений двома (150 і 500 куб.см) класами повітряного охолодження.

    За результатами змагання найвищу сходинку пошани посіли М.Яцюк, Ю. Наумчик, Е. Демеш, Е.Штефуца, А.Крічфалушій та В.Лунченко. Останній від імені політичної партії "Фронт змін” привітав переможців і всіх учасників мотокросу зі вдалими заїздами та висловив надію, що змагання приваблять більше молоді до занять спортом.

    "Особистий приклад і конкретні справи – потужний інструмент для розвитку і примноження спортивних традицій краю, які нажаль останнім часом почали забуватися. Закарпатський "Фронт Змін” намагається якомога більше робити для заохочення молоді до занять спортом, покращення молодіжної політики та культури, посилення пропагандистської і прикладної виховної роботи серед школярів з ведення здорового способу життя. Сподіваюся, сьогоднішній мотокрос отримав багато прихильників, а значить наступного року наші лави поповняться новими спортсменами”, - зазначив голова Хустського міського осередку політичної партії "Фронт змін”, співголова Закарпатської експертної ради Уряду Змін з напрямку "Молоді українці” Валерій Лунченко.

    ФОТО : Павел Билецкий



    2_257.jpg
    3_217.jpg
    4_185.jpg
    5_147.jpg
    6_116.jpg
    7_83.jpg
    8_67.jpg
    9_47.jpg
    10_31.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.