ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, в Ужгороді затримали крадіїв мобільних телефонів, на території лисництва розбилися насмерть лісоруби, на автодорозi Львiв-Ужгород затримали крадіїв металобрухту, а у тячівському селі школярі обікрали магазин...


    “МОБІЛЬНИХ” КРАДІЇВ ЗАТРИМАЛА МІЛІЦІЯ
    29-річний ужгородець, вочевидь, хильнувши зайвого, мав необережність залишити ранкової пори на тротуарі свою куртку з трьома мобiльними телефонами марок "Самсунг", "Нокiа" та "Сонi-Ерiксон". Куртку украли. Дільничні міліціонери затримали крадія, яким виявився 18-річний студент університету. Речовi докази вилучено.
    Знайдено і зловмисника, котрий обікрав машину жительки березнянського села Кострино. Серед інших речей, пропала й “Моторола”. За скоєння крадiжки міліція затримала 38-річного мешканця В.Березного, речовi докази вилучено.

    ТРАГЕДІЯ В ЛІСІ
    Завантажений деревиною автомобіль “Камаз” із причепом спускався схилом гори на території Брустурянського лісництва, за кермом вантажівки перебував приватний підприємець. Під час руху в машині несподівано вийшла з ладу роздавальна коробка, й вона почала стрімко набирати швидкість. Водій та троє лісорубів повискакували на ходу, приземлившись на гостре каміння. Падіння виявилося фатальним для 41-річного жителя Лопухова, який від отриманих травм загинув. Двоє інших чоловіків відбулися переломами та забоями нижніх кінцівок й перебувають на лікуванні.

    ЗЛОДІЇ-“МЕТАЛІСТИ” НАХАБНІЮТЬ
    Мисливці за металобрухтом тягнуть все залізяччя, яке лиш можуть, не задумуючись про наслідки. Днями в міліцію надiйшло повідомлення начальника фiлiї райавтодору про те, що на автодорозi сполученням Львiв-Самбiр-Ужгород поблизу с. Забрiдь Великоберезнянського району невідомі зловмисники викрали 100 метрів тросу з трасового огородження. Здадуть потім за копійки на металобрухт, а машини злітатимуть з траси й розбиватимуться...
    А з кар'єру в хустському селі Рокосово з електролiнiї екскаватора хтось викрав 42 метри кабелю. Територiя охороняється сторожовою охороною. В обох випадках злодія розшукує міліція.

    ЗЛОДІЙКУВАТІ ШКОЛЯРІ ОБІКРАЛИ МАГАЗИН
    Вночі невiдомi особи обікрали магазин в тячівському селі Бедевля, звiдки викрали гроші в сумi 4000 гривень, алкогольні вироби та продукти харчування. Власниця поскаржилася в міліцію, й спiвробiтники карного розшуку та дільничні затримали злодіїв, якими виявилися п”ятеро жителів села віком 15-20 років. Крадені речі вилучено.

    СВАЛЯВЕЦЬ З НОЖЕМ
    Вечірньої пори на вулиці Сваляви спiвробiтники карного розшуку затримали 47-річного місцевого мешканця, у якого пiд час особистого огляду було вилучено нiж довжиною 27 см. Обставини справи з’ясовуються.



    В Ужгороді хлопець напав на жінку і нахабно зірвав з неї все золото

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору