ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді міліціонерів і беркутівців накрила велика «Хвиля» (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Міліція Ужгорода готова до масових порушень громадського порядку

    Відповідно до вимог наказів МВС України та розпорядження начальника Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області полковника міліції Івана Цьоки, щоквартально працівники ужгородської міліції проводяться практичні тренування згідно з планами «Хвиля» та «Фортеця».


    Так і днями особовий склад Ужгородського МУ ГУМВС України та придані сили з роти міліції особливого призначення «Беркут», співробітники ВДАІ та АТІ з обслуговування м. Ужгорода мали змогу показати й вдосконалити свої вміння щодо захисту громадського порядку.

    Метою таких навчань є підвищення бойової готовності особового складу органів внутрішніх справ до дій у надзвичайних ситуаціях, вдосконалення сил і засобів служб та підрозділів ужгородської міліції, стану їх екіпіровки.

    Тренування правоохоронців пройшло у два етапи:

    на І підготовчому — задіяних працівників міліції було ознайомлено з основними нормативними документами, проведено стройовий огляд особового складу, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу засобами індивідуального захисту та активної оборони засобами зв’язку та транспорту;

    на ІІ практичному — спецпідрозділ «Беркут» та ПС Ужгородського МУ ГУМВС України продемонстрували практичні прийоми дій за різними командами.

    Окрім цього, було також продемонстровано дії особового складу міського управління в екстремальних ситуаціях при масових порушеннях громадського порядку.

    Т. Горянка, В. Попович



    2_18.JPG
    3_17.JPG
    4_14.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору