ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чиновники закривають очі на відкриті люки вулиць міста над Ужем

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    Чиновники закривають очі на відкриті люки в Ужгороді

    В Ужгороді довгий час залишається не вирішеною проблема розкрадання люків. Сьогодні, проходячи по вулицях, можна побачити немало «чорних дір», які перешкоджають безпечному руху автомобілів і становлять небезпеку для людей.

    Адже, особливо в темну пору доби, важко помітити відкритий люк без кришки. А крадії «металевого золота» вже розщедрилися так, що замість кришок люків, які вони цуплять, встромлюють у каналізаційні дірки гілки дерев. Таку «казкову картину» наразі можна побачити на вул. Капітульна та вул. Волошина.
    Як розповів кореспондентам UA-Reporter.com працівник одного із ужгородських музеїв, їдучи сьогодні вранці на своєму авто на роботу, він мало не врізався у гілляку, що стирчала із «чорної дірки» відкритого люку. Тільки чудом водію вдалося минувати ДТП.
    За словами ужгородця, у районі Шахти, наприклад, відсутні 3 кришки люків, в Радванці — 2, навіть перед дитячим садочком, що на вул. Капітульній, злодії «умудрилися» непомітно позичити одну кришку люка, і ніхто з чиновників міста над Ужем уваги на це не звертає.
    До якого часу місцева влада та правоохоронні органи столиці Закарпаття будуть закривати очі на крадіжку люків, які потім «круто» здаються на металобрухт? Чому не перевіряються належним чином пункти прийому «металевого золота»? З ким діляться власники цих пунктів «лівими» грошима? Невже з місцевою владою або ж з правоохоронними органами?..
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору