ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    25 квітня 2024 четвер
    57 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, на Великоберезнянщині жінка випала з багатоповерхівки, цілий арсенал зброї знайшли у держслужбовця, а на Ужгородщині бітька і сина вразила блискавка...


    СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАЛАСЬ, ВИПАВШИ З ВІКНА
    Намагаючись перелізти через вікно у сусіднє помешкання, що на п’ятому поверсі однієї з Великоберезнянських багатоповерхівок, 37-річна жителька цього населеного пункту не втримала рівновагу і випала з вікна. На жаль, травми, отримані під час падіння, виявилися смертельними.



    ПІСЛЯ ЗАГОТІВЛІ ДРОВ -- У ЛІКАРНЮ
    У Тячівську районну лікарню із серйозними тілесними ушкодженнями у стані важкого шоку доставили 25-річного хлопця з одного із сіл району. Медики відразу сповістили про пацієнта працівникам міліції. Правоохоронці з’ясували: молодик травмувався під час заготівлі дров. Річ у тім, що перед роботою він трохи випив, тому й не зміг упоратися з бензопилою.



    БОЙОВИЙ «АРСЕНАЛ» В АВТО ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯ
    Співробітники державтоінспекції за адмінправопорушення зупинили в Іршаві автомобіль КІА, яким керував працівник однієї з державних установ району. Під час перевірки салону автомашини правоохоронці виявили і вилучили пістолет іноземного виробництва, два магазини до нього з патронами, наручники, проблискові маячки та гумову палку. Весь «арсенал» направили на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС.



    БАТЬКА І СИНА УРАЗИЛА БЛИСКАВКА
    Нещастя прийшло цього тижня в одну з родин на Ужгородщині. 45-річний чоловік разом з 21-річним сином випасали худобу на сільському пасовищі. У той час здійнялася буря з грозою і блискавкою. Ні батькові, ні його синові не вдалося втекти від стихії – главу сімейства смертельно уразила блискавка, а хлопцеві обпекло ноги.



    З МОСТА – У ПОТІЧОК
    На Великоберезнянщині у сільський потічок перекинувся з моста автомобіль ЗІЛ, за кермом якого був 44-річний місцевий житель. Як стало відомо, водій не зумів упоратися з керуванням транспортного засобу. Найбільше постраждав в аварії пасажир вантажівки, 40-річний односільчанин водія. Він отримав серйозні травми, від яких помер.



    НАМОТАВ НА РУКУ ЕЛЕКТРОПРОВІД, ПІД’ЄДНАНИЙ ДО СТРУМУ…

    Кажуть: для біди багато не треба. Так було і у випадку, що стався на Виноградівщині. 20-річний житель одного із сіл району допомагав на будівництві своєму односільчанину. Після роботи хлопець вирішив змотати електропровід, накрутив його на руку, але при цьому забув від’єднати від електромережі. Смерть була миттєвою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору