ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    25 квітня 2024 четвер
    37 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, мешканець Ужгорода знайшов патрони на полігоні, але заробити на них не встиг, свалявців затримали з марихуаною та металобрухтом на вулицях міста, а в Хусті впіймали квартирного злодія...


    ЗАРОБИТИ НА ПАТРОНАХ НЕ ВИЙШЛО
    Ще у вереcнi минулого року 45-річний мешканець Ужгорода знайшов (принаймні так каже) на вiйськовому полiгонi бiля села Орiховиця 16 патронiв калiбру 7,62 мм. Набої сховав у потаємному місці, маючи намiр опісля продати. Але про ці наміри чоловіка стало відомо міліціонерам. Пiд час бесіди з правоохоронцями “торговець смертю” показав тайник, де ховав набої. Боєприпаси вилучено, а їхній власник затриманий.

    “ТРАВИЧКА” В КИШЕНІ
    Вечірньої пори свалявські дільничні затримали на вулиці міста за скоєння адмiнправопорушення 29-річного жителя села Сасiвка, у якого вилучили пакет із 8 грамами марихуани. Походження дурман-зілля з’ясовується.

    ВІЗ “ЛІВЕ” ЗАЛІЗЯЧЧЯ
    У краї триває міліцейська спецоперація "Металобрухт", в ході якої правоохоронці виявляють незаконні пункти прийому та скупників металобрухту, нерідко краденого з людських осель і дач. Так, вулицею Сваляви їхала кінна пiдвода, на якiй двоє місцевих жителів перевозили близько 400 кг брухту чорних металiв без вiдповiдних документiв. Пiдводу з металобрухтом доставлено на штрафмайданчик.

    ВІКНА ТРЕБА ЗАКРИВАТИ
    Черговою жертвою квартирних злодіїв став днями 34-річний мешканець Хуста. Пішовши у справах з дому, господар залишив незачиненим вікно, чим і скористався невідомий зловмисник. У шафі в спальні “домушник” знайшов та викрав гроші в сумі 400 доларiв та 4000 гривень. Потерпілий звернувся в міліцію, й крадія розшукують.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору