ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Історія рок-гурту «CROSSROADS» (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    95 переглядів
    Рок-гурт «CROSSROADS» з Прикарпаття

    Ідея створення гурту виникла ще 11 років тому, в далекому січні 1999 році. Тоді досить часто вимикали електроенергію і коли в черговий раз квартири в місті Калуші залишились без світла, у двох молодих людей Юрія Ліуша (автор практично всіх пісень) та Ігоря Федоришина (виконує роль менеджера у гурті), виникла ідея створити власний рок-проект.


    Саме тоді все і почалося… Цікаво, що 4 роки навчання Юрія у місті Києві та 1,5 роки служби Ігоря в Збройних силах України стали своєрідним екзаменом на цілеспрямованість, який музиканти здали на відмінно.

    Молоді шалені хлопці із калуського рок-гурт «BOSTON» (перша назва колективу) мали величезне бажання грати якісну рок-музику і мріяли про те, щоб стати найпопулярнішою рок-групою в рідному місті. Як відомо – мрії збуваються, тому одразу після свого створення рок-музиканти стають незмінними учасниками практично всіх молодіжних концертних програм, які проводяться в місті Калуші.
    За час поки учасники гурту шукали себе та власний стиль музики — багато чого змінилося: починаючи від стилю та звучання гурту, до складу, який неодноразово змінювався. Із цих причин в 2004 році гурт знову обирає нову назву, яка ще до недавнього часу звучала як «Синдром Незалежності». Далі були перші рок-фестивалі (10 Всеукраїнський фестиваль «Перлини Сезону–2005; «1-й фестиваль альтернативної музики», м. Бурштин; Фестиваль молодіжної музики «Едельвейс», м. Івано-Франківськ) і перші концерти містами України. І буквально нещодавно гурт повернувся із м. Бердянська, де був учасником міжнародного фестивалю «Rock Generation Fest`10», який проходив 28-30 липня на березі Азовського моря.

    Від початку свого створення у складі гурту були клавішні, але з початку 2008 року, після чергових змін у складі, у звучанні рок-колективу клавішних партій більше немає… У кінці того ж року в «рок-бенді» з’являється дівчина – Женя Мудрак (ритм-гітара). Після чергових трансформацій у складі на початку літа 2010 року до колективу приєднується барабанщик – Андрій Лушпак.

    Переживши за 11 років багато змін та трансформацій, пошуків свого стилю та індивідуального звучання, сьогодні гурт ставить перед собою найвищі цілі – потрапити в когорту найкращих українських рок-груп.

    Склад гурту «CROSSROADS»:
    - Юрій Ліуш – вокал, лідер-гітара, автор майже всіх пісень;
    - Ігор Федоришин – бас-гітара, менеджер гурту;
    - Женя Мудрак – ритм-гітара;
    - Адрій Ушпар – барабани.


    Тетяна Горянка



    22_0.JPG
    33.JPG
    44.JPG
    55.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости