ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, міліція продовжує вилучати гральні апарати з інтернет-кафе та барів Ужгорода, закарпатці приторговують самогонкою, грузини шукають кращого життя в країнах ЄС, тому і штурмують кордон на Закарпатті, а злодії обкрадають помешкання закарпатців і там, де погано лежить...


    МIЛІЦІЯ ВИЛУЧАЄ ПІДПІЛЬНІ ГРАЛЬНІ АВТОМАТИ
    Нелегальний гральний бізнес, попри заборону, продовжує діяти. Під час огляду одного з ужгородських барів спiвробiтники міської міліції виявили та вилучили 3 гральнi автомати. А в іншому закладі міста, iнтернет-клубі, вилучили 4 гральнi автомати та 3 комп`ютери.

    ПРИТОРГОВУВАВ САМОГОНКОЮ
    Як з'ясували свалявські правоохоронці, мешканець с.Росош незаконно реалiзовував горiлку домашнього виробництва по цiнi 12 гривень за 0,5 л. В ходi огляду житлового будинку було вилучено готову для реалізації самогонку та самогонний апарат.

    ГРУЗИНИ БІЛЯ КОРДОНУ
    Спiвробiтники берегівської міліції спiльно з прикордонниками затримали в полi бiля с.Грабарово за 5 метрiв вiд україно-угорського кордону трьох молодих чоловiків, якi назвалися громадянами Грузiї. Затримані не мали жодних документiв, їх передано в Мукачiвський прикордонний загiн.

    НЕДОБРІ ГОСТІ
    У міськвідділ міліції звернулася мешканка Ужгорода. Жінка поскаржилася на свого приятеля, який, зі слі заявниці, викрав з квартири, перебуваючи у неї в гостях, гроші в сумі 3750 гривень, мобiльний телефон та золотi сережки.
    З аналогічною заявою звернувся і 53-річний ужгородець, з квартири якого знайомий з виду чоловік викрав наручний годинник, електропраску та 20 тарiлок.
    А мешканка Мукачiвщини заявила на свого брата. Перебуваючи у неї в гостях, той буцімто поцупив з гаманця 250 гривень. Обставини усіх трьох випадків з”ясовують правоохоронці.

    ЗЛОДІЇ ПОПАЛИСЯ НА ГАРЯЧОМУ
    Якийсь порядний і небайдужий чоловік побачив, як в с.Оноківці, що неподалік Ужгорода, бiля пiдвiсного мосту через Уж якісь смаглявці викопують металевий трос, який тримає мiст. Про побачене неподобство чоловік повідомив у міліцію. На місці пригоди дільничні затримали двох 16-річних юнаків, які, вочевидь, планували здати крадений трос на металобрухт. Не задумуючись над наслідками, якщо міст рухне...
    Ще одного “металіста” затримали в ходi операцiї "Металобрухт" міліціонери в Березному. Пенсіонер з одного із сіл району перевозив на своєму “Жигулі” з причепом близько 800 кг брухту чорних металiв без вiдповiдних документiв. Автомобіль із вантажем доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору