ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Податківці виявили на Закарпатті понад 2,5 тисячі нелегальних працівників

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів

    Як повідомили кореспондентам UA-Reporter.com в управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Закарпатській області, за результатами проведеної контрольно-перевірочної роботи щодо легалізації найманих працівників, наданої підрозділами оподаткування фізичних осіб ДПА у Закарпатській області, у січні-липні 2010 року виявлено 2580 найманих осіб, які здійснювали діяльність без оформлення трудових відносин.



    Протягом вказаного періоду залучено до оподаткування 2499 чоловік, що становить 96,9% від фактично виявлених осіб без належної реєстрації трудових відносин.

    ДПА у Закарпатській області наголошує, що небезпека тіньової зарплати, як і тіньової зайнятості, полягає не тільки у тому, що бюджет недоотримує кошти, не сплачуються відрахування і до Пенсійного фонду, а й у тому, що людина, яка працює неофіційно, позбавлена всіх соціальних гарантій.

    Тож, шановні закарпатці, перед тим, як погодитися на заробітну плату в «конверті», добре зважте, чим ризикуєте.

    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Якби податкова насмілилася перевірити роботу Закарпатської торгово-промислової палати в Ужгороді, то там знайшла би неоплачених податків не на один мільон гривень. Тим больше, що про корупцію в Закарпатській палаті говориться вже не один рік. Навіть почесний президент Закарпатської ТПП Сімйон Б.Б. неодноразово звертався в податкову адміністрацію Закарпатської області, щоб податківці зупинили корупцію в Палаті. Останній раз він звернувся до губернатора Ледиди О., але той "відфутболив" це питання знову податківцям.
    Але звісно, якщо у податковій працює мати головного бухгалтера Закарпатської ТПП Корольової О., то яка могла би бути відповідь податківців...
    Як ви думаєте? - "В Закарпатській ТПП все добре, ніякої корупції немає."

    А ми, закарпатці боремося з корупцією, коли на очах чесного народу Ковчар О та Корольова О. обкрадають своїх працівників вже більше 8 років. Хіба не ганьба нашим податківцям звітувати про свою роботу, коли вони прикривають явну корупцію в Закарпатській ТПП.
    Скільки це може продовжуватись?
    Ганьба працівникам податкової адміністрації Закарпатської області! Ганьба!!!