ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, міліція продовжує боротьбу з наркоманами, дармоїдами на чужий урожай і викрадачами металобрухту, а от у Рахівському районі байкер збив велосипедиста і дорогою у лікарню помер...


    «НАРКОТА» НА СІЛЬСЬКОМУ ОБІЙСТІ
    Під час міліцейської операції «Мак» у поле зору працівників Ужгородського РВ УМВС потрапив житель одного з сіл району. Оперативники, заручившись відповідною санкцією, вирушили на обійстя цього громадянина. Відразу на подвір’ї правоохоронці виявили поліетиленові пакети, наповнені маковою соломкою (800 грамів) і півтора літра екстракційного опію, розлитого у пластикові пляшки, і три медичні шприци із залишками готової «ширки». «Наркоту» вилучили, власника цього «добра» притягають до відповідальності.

    ДОПОМОГЛИ ЗІБРАТИ ВРОЖАЙ
    Нині нікого не здивуєш тим, що можна прийти на город чи дачну ділянку, а дбайливо культивовану протягом літа городину вже хтось встиг зібрати. Саме такий прикрий трафунок стався і з жителькою Ужгородщини. За ніч з присадибної ділянки цієї господині невідомі зловмисники викопали 50 кілограмів картоплі і зібрали всю цибулю. Потерпіла звернулася до правоохоронців. Як встановили дільничні інспектори міліції, на чужому городі «похазяйнував» 23-річний хлопець із сусіднього села. Зловмисника затримали, тепер йому доведеться відповідати за скоєне.

    ВИКРАДАЧІВ МЕТАЛУ ЗАТРИМАЛИ
    Нещодавно в одному із сіл Ужгородщини випадковий перехожий зауважив двох юнаків, які дивно порпалися біля підвісного моста. Чоловікові така поведінка хлопців видалася підозрілою, тому він сповістив про них працівникам міліції. Дільничні інспектори з’ясували: хлопці, а це були підлітки з обласного центру, у пошуках металу намагалися викопати із землі сталевий трос, за допомогою якого утримується підвісний міст. Юних «диверсантів» затримали. Перевіряють, чи, бува, вони не причетні й до скоєння інших аналогічних крадіжок.

    ЗІТКНУЛИСЯ ДВОКОЛІСНІ «МАШИНИ». Є ЖЕРТВИ
    Ця автопригода сталася в одному із сіл Рахівського району близько півночі. Водій мотоцикла «Ява», 18-річний місцевий житель, наїхав на 28-річного велосипедиста із сусіднього населеного пункту. Власники обох двоколісних транспортних засобів отримали внаслідок аварії серйозні травми, з якими їх госпіталізували. Однак мотоцикліст дорогою у лікарню помер.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору