ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, знову попалися міліції "металісти", закарпатці не дуже поспішають роззброюватися, ходять по місту з ножами і кастетами, мешканці Ужгорода курять травку прямо на вулицях...


    ЗНОВУ “МЕТАЛІСТИ” ПОПАЛИСЯ
    Міліція активізувала боротьбу з крадіями каналізаційних люків та водостічних решіток. За інформацію, що допоможе затримати таких “металістів”, громадянам гарантовано винагороду в сумі 1000 гривень.
    Удосвіта в неділю спільний наряд вiйськовослужбовців внутрішніх військ та бійців "Беркута" затримав на територiї одного з ужгородських гаражних кооперативів “солодку парочку”: 40-річну молодицю та 30-річного чоловіка, якi несли в руках чотири металевi решiтки з люкiв для стiчних вод. Звідкіля вони поцупили це залізяччя, з"ясовується.

    ОБРІЗ ПІД ЛІЖКОМ
    Цілий ряд зброї вилучила з незаконного обігу за минулі вихідні закарпатська міліція. 52-річний житель тячівського села Бедевля тримав у спальні під ліжком обрiз двоцiвкової мисливської рушницi 16-го калiбру. У Сваляві на вулиці спiвробiтники карного розшуку затримали 36-річного мешканця Хуста, в якого вилучили газовий пiстолет імпортного виробництва калiбру 9 мм. З обрізом мисливської рушниці 12-го калібру гуляв вечірньої пори Ужгородом 30-річний мешканець смт.Чинадiєво Мукачівського району. Обріз рушниці 16-го калібру ховав, і теж під ліжком, 43-річний житель Мукачева. Інший мукачівець, теж 43-річний, намагався збути за 500 гривень обріз мисливської гладкоствольної одноцiвкової рушницi 16-го калiбру. Усю зброю вилучено.

    В ОДНИХ НОЖІ, В ІНШИХ--КАСТЕТИ
    Серед білого дня співробітники карного розшуку затримали на вулиці Великого Березного місцевого 49-річного мешканця, у якого вилучили штик-нiж довжиною 34 см. У Сваляві за скоєння адмiнправопорушення був затриманий на вулиці 36-річний місцевий житель, який мав при собі мисливський нiж довжиною 33 см.
    Ще двоє молодих чоловіків: 24-річний житель Воловця та 28-річний перечинець, гуляли вулицями рідних міст із кастетами. Походження холодної зброї з’ясовує міліція.

    ВИЙШЛИ НА ВУЛИЦЮ “КУРНУТИ”
    Пізно ввечері патрульний наряд запримітив біля будинку на вул.Легоцького в Ужгороді підозрілого хлопця. Побачивши мiлiцiю, той викинув на землю полiетиленовий пакет, в якому, як з”ясувалося, знаходилося близько 3-х грамів марихуани.
    Ще 5 грамів “травки” стражі порядку знайшли в хаті 26-річного жителя тячівського села Вонігово. Як бачимо, наркоманія вже й до гірської глибинки дійшла!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору