ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Законослухняний" пан Ратушняк (ДОКУМЕНТИ)

    25 квітня 2024 четвер
    38 переглядів
    У Ратушняка…амнезія ???

    На прес-конференції, що відбулася 14 вересня в Ужгороді, мер Сергій Ратушняк, мабуть, обмовився або в нього і справді можна діагностувати довготривалу амнезію.

    Впевненість його слів «…я законослухняний громадянин, навіть правила на дорозі не порушую…» можна сприймати дуже і дуже серйозно в час, коли ти далекий від ужгородських реалій. Якщо ви житель Ужгорода, вам не важко «відкрити» для себе те, як у міського голови склалися “довгострокові регулярні відносини” з правоохоронними органами.


    Коротенька довідка:
    28 лютого 1999 року Генпрокуратура видала санкцію на арешт Ратушняка, який звинувачувався у кількох економічних злочинах. Сидячи в камері Львівського СІЗО, Ратушняк, спромігся стати депутатом Закарпатської облради. За чинним тоді законодавством, отримав депутатську недоторканність та опинився на свободі.
    Починаючи вже з 1998 року, коли проти Ратушняка порушили кримінальну справу за фактом відкриття й використання за межами країни валютного рахунку без дозволу Національного банку України, чиновника обвинувачували в приховуванні валютного виторгу, перевищенні влади, зловживанні службовим становищем і службовій підробці (також з'являлася в ЗМІ й інформація про те, що в той рік проти мера Генпрокуратура порушила «одразу 34 карні справи»).
    Але в нашого любого мера була можливість проявити себе і як справжнього джентльмена. Інцидент стався між Ратушняком та агітатором руху Громадська ініціатива «Фронт змін». Тоді мер здійснив напад на активістку руху, у результаті чого дівчина отримала струс головного мозку й численні забиття. Сам мер прокоментував цей випадок досить коротко і мужньо, мовляв, «вона перша мене вдарила». За фактом інциденту за участю Ратушняка була порушена кримінальна справа за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) і статтею 365 КК (перевищення службових повноважень).
    Це був не перший випадок здійснення Ратушняком хуліганських дій. Так в 2007 р. мер наніс тілесні ушкодження Іллі та Наталії Ковальовим. Сталося це у його ресторані «Жеглов».
    Не гребує горезвісний мер також і перешкоджанню діям карних органів, коли мова йде про хабарництво. Так у 2004 році під час відеофіксації та документування отримання хабара посадовою особою адміністрації ринку (ринку по вул. Белінського, який належить Ратушняку), ним було здійснено нищення відеокамери, якою користувався правоохоронець.
    Мер заслуговує на міжнародну увагу! Так, після згаданого побиття активістки «Фронту змін» він образив Арсенія Яценюка, назвавши його «знахабнілим єврейчиком», за що потрапив у фокус ізраїльських ЗМІ та ізраїльського МЗС, що у засуджуючому тоні прокоментували висловлювання мера.
    До числа побитих Ратушняком відносяться далеко не останні люди нашого краю. Зокрема Станіслав Пономарьов, який після жорстокого побиття провів 26 діб! на лікарняному ліжку. Крім того, Ратушняк «приклався» і до колишнього начальника одного з управлінь Закарпатської ОДА Іштвана Цапа. Дісталося свого часу і журналісту Івану Берецу. А чудового1997 року Ратушняк відкрив вогонь з рушниці «Вінчестер», цілячись у молодого чоловіка, що нібито залицявся до його дочки. І список подвигів УЖГОРОДСЬКОГО МАЧО можна продовжувати.
    Загалом «добросовісне» ім’я голови Ужгорода фігурує у понад 30-х зверненнях до міліції. Значна частина з них була передана до прокуратури, а кількість справ, порушених по факту його діяльності взагалі важко піддається підрахунку.
    Вчора, 14 вересня в ході прес-конференції з вуст Сергія Ратушняка, що намагається в черговий раз “взяти в полон ужгородців”, прозвучала ще одна фраза – «…потрібно не обіцяти, а показувати те, що вже зроблено…»
    P.S. краще б нам, ужгородцям, не бачити всіх звершень мера Ратушняка
    "Вся закарпатська правда"


    Документи за справами Ратушняка:
    110.jpg
    111.jpg
    112.jpg
    113.jpg
    114.jpg
    115.jpg
    116.jpg
    117.jpg
    118.jpg
    119.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору