ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В неділю на стадіоні "Авангард" пройде спартакіада

    16 квітня 2024 вівторок
    101 переглядів
    26 вересня “Авангард” приймає спартакіаду

    26 вересня на стадіоні Авангард відбудеться Другий (фінальний) етап спартакіади серед команд ЖРЕР "Ми майбутні олімпійці!".

    Перший (зональний) етап проводився з лютого по серпень цього року з ігрових видів спорту (міні-футбол, волейбол, стрітбол) у кожному мікрорайоні міста. Загалом в зональних заходах прийняло участь понад 1000 дітей.

    Другий етап буде включати в себе сім видів спорту: міні-футбол, волейбол, стрітбол, шахи, шашки, настільний теніс та городошний спорт. В змаганнях приймають участь вісім команд-переможниць зональних змагань, а це понад 300 дітей віком до 16 років. Збір та реєстрація команд 9.00—9.30, відкриття змагань о 10.00.

    Під час відкриття, кожній команді-переможниці зональних змагань, будуть вручені цільові заохочувальні призи від міського голови Сергія Ратушняка.

    Організатор спартакіади Ужгородський міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" створений за особистої підтримки міського голови наприкінці 2007 року. Протягом поточного року Центром було проведено 38 заходів, це змагання з міні-футболу, волейболу, хокею, шашок, настільного тенісу, з військово-прикладних видів спорту, масовий спортивний захід "Рух заради здоров’я" з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я та інше.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору