ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Залицяльник з Ужгорода виявився злодієм

    23 квітня 2024 вівторок
    38 переглядів
    Міліція затримала 39-річного залицяльника-злодія з Ужгорода

    До Стрийського міського відділу міліції звернулася 28-річна жінка, яка розповіла правоохоронцям свою історію кохання з кримінальним завершенням.

    Так, торік у жовтні вона познайомилась із мешканцем Ужгорода. Стриянка виховувала дитину без чоловіка, було нелегко, а новий знайомий часто приїжджав у гості, був ввічливий та галантний. Між чоловіком та жінкою зав’язались близькі стосунки.

    Цьогоріч 8 березня кавалер приїхав привітати свою подругу. Зранку жінка відлучилась із дому, пішла відвідати та привітати зі святом родичку. Коли ж повернулася, то уже не застала свого залицяльника. Одразу і не зауважила, що він підготував їй “сюрприз” до свята. Так, із квартири зникли два телевізори, відеокамера, два мобільні телефони, тисяча гривень, золоті вироби, зокрема наручний годинник, дві царські монети номіналом 5 та 10 рублів – усе це прихопив зі собою новий залицяльник. Загалом залицяльник-злодій збагатився на суму 60 тисяч гривень (!).

    Жінка спочатку розгубилась, почала телефонувати до свого знайомого. Але той не відповідав на дзвінки. Тоді вона й зрозуміла, що за “подарунок” зробив їй коханий. Ніяк не могла оговтатися, адже такого повороту подій вона аж ніяк не очікувала. Одразу до міліції потерпіла не зверталась. Сподівалася, що це якесь непорозуміння і чоловік все ще повернеться. Та, зрозумівши нарешті, що її просто обікрали, лише у вересні прийшла до правоохоронців.

    Урешті-решт оперативники Стрийського міського відділу міліції затримали 39-річного залицяльника-злодія. Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України.

    Галина Кухар

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору