ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вітання колективу державного заслуженого академічного Закарпатського народного хору!

    23 квітня 2024 вівторок
    88 переглядів
    Балетмейстер-постановник Клара Балог і Сергій Слободянюк

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди 65-річчя від дня створення Вашого славетного колективу – академічного заслуженого Закарпатського народного хору, який став одним із найвідоміших і найулюбленіших колективів Закарпаття та України.

    Ви здобули заслужену славу не тільки в Україні, а й далеко за її межами. По своїй квітучій творчій ниві несете у широкий світ пісню-душу і яскраві танці нашого багатонаціонального народу.
    Дякуємо Вам за любов до закарпатської пісні і танцю, а також – за збереження народних традицій рідного краю. Нехай Ваша неперевершена яскрава творчість і надалі хвилює серця вдячних шанувальників.

    Не можу не згадати у Ваш чудовий ювілей і про неоціненну заслугу балетмейстера-постановника Клари Балог, якою було віднайдено, вивчено та записано чудові взірці танцювального мистецтва представників багатьох національностей – українців, угорців, росіян, румунів, словаків, німців та інших.

    Нехай Ваша творчість і надалі не знає кордонів, лине від серця до серця та єднає нас в ім’я щасливого майбутнього України.

    Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, життєвих гараздів, мирного неба, благополуччя, достатку у Ваших родинах.

    Зі щирою повагою,
    голова громадського об’єднання «МІСТО»
    Сергій Слободянюк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я цього співака на фото знаю )