ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУМВС України Закарпатської області, в Ужгороді згоріла іномарка, правоохоронці продовжують виявляти на Закарпатті самогонщиків, а злодії крадуть не тільки гроші, але й чужі роги, садженці туї...


    В УЖГОРОДІ ГОРІВ “ФОЛЬКСВАГЕН”
    З невідомих наразі причин близько третьої години ночі на вул.Заньковецької в Ужгороді зайнявся автомобіль "Фольксваген Пассат", залишений на ніч його власником на вулиці біля будинку. До прибуття пожежних вогонь встиг пошкодити двигун, салон та фарбове покриття іномарки. Причина загорання встановлюється, не виключається й версія навмисного підпалу з метою помсти господарю, який працює в одній з правоохоронних структур.

    ОДИН УКРАВ ЧУЖІ РОГИ...
    Коли житель міжгірського села Сойми повернувся після тривалої відсутності до свого будинку, то виявив у помешканні сліди непроханих гостей. Вибивши скло на вікні, досередини проник злодій, поживою якого стали оленячi роги з дерев`яною пiдставкою вартістю 1500 гривень, які висіли на кухні. Потерпілий звернувся із заявою в міліцію, й невдовзі міліціонери затримали “рогатого” крадія, яким виявився 28-річний односелець потерпілого.

    ...А ІНШИЙ-- ТУЇ
    На дачу жителя Ужгорода, розташовану в дачному масиві приміського села Орiховиця, зачастив нічний злодій. Користуючися відсутністю господаря, зловмисник викрав з подвір’я загалом 13 деревцят туї та 16 декоративних кущів. Спiвробiтники карного розшуку райвідділу міліції затримали за скоєння крадіжки 27-річного мешканця Ужгорода.

    БРАЖКА ВЖЕ НЕ ВИКИСНЕ...
    Правоохоронці краю продовжують виявляти громадян, які незаконно виготовляють та збувають саморобні алкогольні напої. Зокрема, хустські дільничні вилучили з оселі жительки села Ракош кілька лiтрів самогону, бiдон з майже 40 літрами бражки та самогонний апарат. Їхні свалявські колеги вилучили з будинку мешканки села Сусково 2 літра самогону, який господиня продавала по 14 гривень за півлітрівку. Попалася з самогонкою й мешканка с.Залужжя, що на Мукачівщині. До самогонників буде застосовано заходи адміністративного впливу.

    ГРАНАТИ З ЛІСУ
    Спiвробiтники карного розшуку воловецької міліції пiд час вiдпрацювання територiї району вилучили від 29-річного мешканця с.Скотарське 3 бойовi гранати часiв війни, покриті корозiєю. Сам затриманий каже, що знайшов боєприпаси в лісі, там же їх і переховував.
    А в с.Червоне на Ужгородщині пiд час очисних робiт у каналі за селом люди виявили 2 мiнометнi мiни часiв війни. На мiсцi пригоди до приїзду саперів було виставлено охорону з числа спiвробiтникiв міліції.



    СБУ Закарпаття затримав банду контрабандистів наркотиків (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору