ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатті податкова міліція розслідує резонансні кримінальні справи

    19 квітня 2024 п'ятниця
    117 переглядів

    Як повідомили кореспондентам UA-Reporter.com в слідчому відділі податкової міліції ДПА у Закарпатській області, протягом 9 місяців 2010 року у провадженні слідчого відділу ПМ ДПА у Закарпатській області знаходилося 56 кримінальних справ, з яких 46 прийнято до провадження цьогоріч, 10 справ залишилося з минулих років.



    За зазначений період закінчено провадженням 19 кримінальних справ, які направлено до суду з обвинувальним вироком. З них:

    - 4 справи – щодо незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей;
    - 2 справи щодо незаконного відшкодування ПДВ,

    - 9 справ за ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) у великих та особливо великих розмірах,
    - 2 справи щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом,
    - 1 справа за зловживання владою або службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки,
    - 1 справа за фактом службової недбалості, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам окремих юридичних осіб.
    З числа закінчених кримінальних справ 12 - по тяжким злочинам.
    Закінчено 4 кримінальні справи по резонансним злочинам, які перебувають на контролі слідчого управління податкової міліції ДПА України та прокуратури Закарпатської області.
    Слід зазначити, що порівняно з аналогічним періодом минулого року покращилася ситуація щодо відшкодування збитків та накладення арешту на майно у кримінальних справах, які перебували в провадженні, а також по закінчених кримінальних справах.
    Так, по кримінальних справах, що перебували в провадженні загальна сума збитків становить 10,3млн. грн., з яких відшкодовано – 5,3 млн. грн., накладено арештів на майно на суму 15,2млн. грн.
    Завдані збитки по закінчених кримінальних справах за 9 місяців п.р. склали 2 млн. грн., з яких наразі відшкодовано майже 400 тис. грн. Накладено арешт на майно на суму 1,8 млн. грн.



    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору