ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Результат очікуваний. Ми –ЗА!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    55 переглядів

    Сталося так, як повинно було статися! Ужгородці не схотіли більше мати мера, який систематично своїми вибриками ганьбить славний Ужгород на всю Україну. Натомість вони вибрали собі голову міста, на якого покладають великі надії.

    Перелік негараздів, які десь штучно, десь в силу своєї некомпетентності, десь із-за відсутності елементарних моральних якостей створив обласному центру Закарпаття сумнозвісний підприємець –рекитир на посаді міського голови можна перераховувати довго. Це й повний розвал інфраструктури міста, деребан обєктів комунального господарства та землі, зведення нанівець авторитету Ужгорода в Україні та закордоном своїми невиваженими антисемітськими заявами та хуліганськими випадами, організація „ братства вуличних соловїв-розбійників” в лиці паркувальної фірми, яка на проїжджих частинах ( а не на облаштованих паркувальних майданчиках) блокувала приватні автівки ужгородців.
    Здається все скінчилося із обранням мером міста В. Погорєлова. Ужгородська громада виявилася сильнішою за брудні гроші Ратушняка, вона переборола страх, вона стала громадою з великої букви. І хоч команду Погорєлова та новообраний депутатський корпус чекає важкий „спадок” від колишнього міського голови та його прикормлених кнопкодавів, все ж в ужгородців зявилася надія на добробут та процвітання їхнього міста.
    Громадське обєднання захисту конституційних прав громадян „За справедливість”, Закарпатська обласна організація Партії Правозахисту щиро вітають В.Погорєлова з обранням його головою Ужгородської міської ради. Ми впевнені, що своєю працездатністю та високим професіоналізмом Ви, Вікторе Володимировичу, зможете вирішити всі нагальні проблеми нашого міста, недопустите проявів корупції в місті та гідно скористаєтеся довірою ужгородців для процвітання Ужгороду.

    З повагою
    Голова
    Громадського обєднання захисту конституційних прав
    Громадян „За справедливість”,
    Голова Закарпатської обласної організхації
    Партії Правозахисту І.В.Піпаш

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мер, який підкупав виборців, роздаючи по 150 гривень- дуже справедливо обраний. ПОЗОРИЩЕ!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    По Ужгороду , ужгородці дійсно зробили правильно , тому що терпіти того придурка Рату , більше було неможливо , його даже Фізеші лишив , перейшов у регіони ,