ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Почему венгерский консул в Украине невзлюбил украинцев?

    23 апреля 2024 вторник
    93 переглядів
    В Ужгороде работники венгерского консульства унизили украинских фанатов

    Как сообщают журналисты газеты «Експрес», работники венгерского консульства в Ужгороде унизили украинских фанатов...


    Неприятный инцидент возник в посольстве Венгрии в Украине. Около 50 фанатов, которые изъявили желание поддержать команду «Тайм» в Сербии, так и не получили разрешения на въезд транзитом через территорию Венгрии.



    - Такого унижения в жизни я еще не испытывал, - рассказал «Экспрессу» Евгений Москвин, спортивный директор «Тайма».

    - Мы собрали весь пакет необходимых документов и подали в посольство ходатайство оформить болельщикам транзитную визу. Я встретился с венгерским консулом, он придирался к каждой справке, вел себя агрессивно, швырял на пол наши паспорта и приглашение от УЕФА.

    А напоследок отрезал, что очень не любит украинцев. Поэтому-то наши болельщики поедут в Сербии через Румынию, а не через Венгрию.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мадяри - ує_уйте нах на родину, айбо нарас!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемая редакция ! Зачем выставляете комментарий больного человека , как kozak 666 ? Это же - как врач говорю - шизофреник , по простому ПРИДУРОК !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Форінтів ай тапошів треба із-за Закарпаття по Тисі сплавляти домів на родіну) Бикоси циганські.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дійсно, така проблема існує.
    Особливо ганебним є те, що ще до того, як ви подаєте документи на візу, і до того, як вам підтвердили, що ви отримаєте транзітну угорську візу, ви змушені купувати квиток на поїзд/автобус (або ж надати документи на транспортний засіб). Таку вимогу має до наших громадян в Україні виключно Угорське консульство!!!, що є порушенням законодавства Європейської Унії.
    Нещодавно член нашої делегації до Сербії опинився саме в такій ситуації, коли через тиждень після того, як всі (!!!) документи на транзітну візу, у т. ч. на транспортний засіб, були прийняті консульським працівником і зібрано консульський збір, видано консульське підтвердження про видачу візи на конкретну дату, але коли з’явився у заявлений день (у п’ятницю) отримати візу, таки візу не отримав. Консульство почало вимагати пред’явити ще й шенгенську візу водія транспортного засобу, який мав здійснити перевезення делегації. Оскільки той був за межами Ужгорода, то візу ми так і не отримали. Наступний термін отримання візи консульство призначило нам на наступний вівторок, але це вже не мало ніякого сенсу, оскільки делегація не мала можливоості чекати, а крім того у у середу закінчувалася сербська віза.
    На наше прохання до консула перевірити дійсність шенгенської візи нашого водія (вона видана в Угорському консульстві в Ужгороді) нам грубо відмовили. Та ще більш грубим стало наступне порушення наших прав: коли ми заявили, що не потребуємо у паспорт у вівторок угорську візу та попросили повернути паспорт, консульський працівник категорично відмовив та ... направив паспорт на отримання візи, яку ми отримали саме тоді, коли сербська віза вже закінчилася.
    Цікаво, громадяни сусідньої нам Угорщини при поїздках в Україну також стикаються з такими порушеннями своїх прав? Чи, може, вже й нам треба навчитися поважати себе – за європейськими стандартами та вимогами!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та, взагалі ці мадяри дуже обнагліли. Попробуйте заїхати на митниця, як вони з вами розмовляють. Чомусь дуже високо несуть себе, нас за людей не щитають. Думаю, це не порядок.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Русини-то бидло. Із свинячими писками-у цівілізовану Европу??? Никуди їх пущати не мож, най дома сидять, вать у Росію їдуть. Бо мацкалі-то таке саме бидло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А, що би ти хотів? Наші рогулі та бикота задовбали не лише мадярів, але і всю Европу та і нас, насправді. Куди пускати немзу.що сре у ліфтах, сикае по підїздах, а сміття викидає з вікон багатоповерхівок.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тобі не довго осталось ходити по землі тих кого не любиш.
    шовініст йобаний !!!! попадись ти мені десь, я тобі устрою абхазію на твоїй голові...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    він сам собі підписам смертний.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    spy з английского: 1. шпион; 2. лазутчик; 3. диверсант; 4. тайный агент...
    На кого работаешь гнида?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на державу.
    за тобою теж прийти ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вали ты лучше домой - за Карпаты, чтоб не затоптали за подстрекательство к межнациональной розни...))) а здесь и без тебя разберутся...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці перестаньте сваритись адже це форум а не чат для матів.. проблема з угорським консулом завжди е так і будо з словаком але коли спасили 2а чи 3и рази йім машини все вирішилось...
    Один на одного не нападайте і один і другий каже правду що бидло е воно е у всіх народах та расах і те що всіх чисати під один гребінець то теж не правильно...