ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погода в Закарпатті та в Ужгороді 3 грудня

    24 квітня 2024 середа
    56 переглядів
    Погода в Закарпатській області

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, у п'ятницю, 3 грудня, по області буде хмарно з проясненнями, часом дощ, мокрий сніг та сніг.


    У другій половині дня та ввечері сильні опади. Вночі та вранці місцями туман. Де-не-де налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом в день на південно-західний 7-12 м / с, вдень місцями 15-20 м / с, на високогір'ї Карпат 30-35 м / с.

    Температура вночі 3 ° морозу 2 ° тепла, вдень 3-8 ° тепла, в горах місцями вночі 3-8 ° морозу, вдень 2 ° морозу 3 ° тепла.



    На автошляхах часом дощ, мокрий сніг і сніг, вдруге половині дня та ввечері сильні опади. Вночі та вранці місцями туман. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця. Видимість 2-4, в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м місцями.



    В Ужгороді хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг і дощ, у другій половині дня та ввечері сильні опади. Вночі та вранці слабкий туман. Ожеледиця. Вітер східний 2 м / с. Температура вночі +1 °, вдень +4 ° тепла. Вологість повітря 98%, атмосферний тиск 742 мм ртутного стовпа.


    Прогноз погоди на вихідні

    4 грудня

    Хмарно з проясненнями місцями сніг, мокрий сніг, вдень на рівнині з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м / с. Температура повітря вночі 0-5 ° морозу, вдень від 1 ° морозу до 4 ° тепла, в горах місцями вночі 6-8 °, вдень 3-5 ° морозу.

    5 грудня
    Хмарно з проясненнями вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м / с. Температура повітря вночі 0-5 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, в горах місцями вночі 7-9 °, вдень 3-5 ° морозу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору