ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За вихідні дні у Закарпатській області сталося 11 ДТП

    24 квітня 2024 середа
    80 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ВДАІ УМВС України в Закарпатській області, 4 грудня близько 12-ї години дня 38-річний мешканець села Водиця керуючи автомобілем ВАЗ 21213, не впоравшись з керуванням власного авто з’їхав в річку «Тиса».


    В результаті ДТП водій отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку. В неприємну ситуацію цієї аварії потрапив також 20-річний пасажир, який отримав закритий перелом лівої ключиці. Обидва постраждалі доставлені до найближчої лікарні.

    Того ж дня, близько дев’ятої години ранку, 31-річний мешканець м. Долина керуючи автомобілем Фольксваген-Пасат, рухаючись в напрямку села Яноші, Берегівського р-ну, не впоравшись з керуванням з’їхав у кювет. В результаті ДТП водій отримав черепно-мозкову травму, забій грудної клітки, зламані ребра і госпіталізований до ЦРЛ. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик.

    5 грудня на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород водій автомобіля Мерседес-Бенц Е-200, 30-річний мешканець смт. В.Березний, скоїв наїзд на пішохода 1985 року народження. В результаті даної дорожньо-транспортної пригоди пішохід з діагнозом забійна рвана рана голови, черепно-мозкова травма доставлений в травматологічне відділення ЦРЛ.

    5 грудня близько 11.30 на ринку «Гід» що в м. Мукачеві невідомий автомобіль рухаючись заднім ходом здійснив наїзд на пенсіонера і зник з місця пригоди у невідомому напрямку. Негайно вжитими оперативно-розшуковими заходами, по гарячим слідам, працівниками ВДАІ м. Мукачева був знайдений автомобіль марки ВАЗ 21115 під керуванням 27-річної мешканки Мукачева. Наразі вирішується доля покарання водія. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик.

    Загалом протягом вихідних у області сталося 11 ДТП у яких 10 чоловік зазнали травм. Працівниками Державтоінспекції Закарпаття за цей період виявлено 793 порушень Правил дорожнього руху, 33 людини перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

    Шановні водії, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі, будьте дуже обережні керуючи своїм транспортним засобом та дотримуйтесь Правил дорожнього руху.
    Тетяна Горянка
    .

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору