ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До уваги платників податків на Закарпатті!

    25 квітня 2024 четвер
    59 переглядів

    В газеті «Голос України» 4 грудня цього року опубліковано Податковий кодекс України, переважна більшість положень якого набере чинності з 1 січня 2011 року.


    Перехідними положеннями Податкового кодексу передбачено, що до внесення змін до розділу XIV кодексу в частині оподаткування суб’єктів малого підприємництва збережено діючу спрощену систему оподаткування для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і фіксований податок для підприємців, які здійснюють торгівлю на ринках.
    Для застосування з 1 січня 2011 року спрощеної системи оподаткування і отримання свідоцтва про право сплати єдиного податку суб’єкт малого підприємництва як юридична, так і фізична особа, повинна подати письмову заяву до органу державної податкової служби за місцем державної реєстрації не пізніше 16 грудня 2010 року.
    Для одержання фіксованого патенту платник податку подає до податкового органу заяву відповідної форми і документ, що підтверджує сплату фіксованого податку.
    За довідками можна звертатися до податкових інспекцій за місцем реєстрації або за телефонами інформаційно-довідкової служби ДПА у Закарпатській області 61 38 65 та Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України 0-800-501-007 (зі стаціонарних телефонів безкоштовно).



    Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян
    ДПА у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору