ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Особливості нових поведінкових стереотипів в суспільстві

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    На Землі розвелось занадто багато людей?

    Нікому не секрет, чим далі частіше з екранів телевізорів, газет, журналів, через Інтернет, всі кому не лінь – науковці, астрологи, езотерики, релігійні діячі лякають людство різноманітними апокаліптичними прогнозами – і практично корінь їх ВСІХ ЛЕЖИТЬ В ПЕРЕНАСЕЛЕНОСТІ ПЛАНЕТИ.


    Іншими словами – на Землі розвелось занадто багато людей.

    Існують різні теорії, які оприлюднюються щодо регулювання населення Землі: стихійні лиха, війни, голод, владні різноманітні експерименти з обмеження народжуваності як шляхом законодавчих обмежень, так і інших напівлегальних маніпуляцій. Окремі дані повідомляють про те, що таємний Світовий уряд, до якого входять всі найбагатші люди планети – вони ж найбільші меценати – вкладають кошти в розробку вакцин від різноманітних захворювань, які ж фактично мають приховане призначення, яке полягає у зменшенні народжуваності: провокують безпліддя в жінок, відмирання сперматозоїдів в чоловіків тощо. Всі ці відомості несвідомо наштовхують на думку про правдивість існування ніби то науково обґрунтованої теорії про так званий “золотий мільярд”, згідно з якою Планета Земля здатна комфортно забезпечити всім необхідним для життя (продуктами харчування, одягом, ресурсами тощо) тільки 1 мільярд населення. А як відомо: зараз населення Планети Земля вже складає понад 5 мільярдів, і продовжує зростати – в першу чергу за рахунок країн Азії та Африки, а також – басейну Індійського океану.
    У контексті таких примарних перспектив людства, в першу чергу спричинених обмеженістю природних ресурсів Планети, погіршенням екологічної ситуації, виникає запитання: який вихід із ситуації, що робити далі? Чи насправді вирішити, або покращити ситуацію можна тільки такими жахливими методами, які вказані вище?
    Звичайно є інші шляхи вирішення проблеми, що полягають в різних інноваційних технологіях та досягненнях, використанні відновлювальних джерел ресурсів, впровадження новітніх наукових винаходів. Однак, проблему перенаселення Планети це не вирішує, а тільки – допомагає жевріти надії на позитивну розв’язку проблем.
    Очевидним постає невідкладність формування нового підходу, в першу чергу – шляхом вироблення нової моралі та ідеології, нових суспільних стереотипів, які базуватимуться в першу чергу на СОЮЗНИЦТВІ ІЗ САМОЮ ПРИРОДОЮ: підтримання на державних рівнях одностатевих відносин та переведення їх в розряд звичайних речей. Це фактично єдиний гуманний і цивілізований спосіб на шляху вирішення проблеми перенаселення, який продиктований самою Природою та активно нею впроваджується. При всьому неприйнятті та внутрішньому протесті, чи задавав хтось собі запитання: чому в абсолютно гетеросексуальних парах народжується потомство з гомосексуальною орієнтацією (як жіночої так і чоловічої статі), і останнім часом: чим далі – тим частіше?!!!
    Як одне з пояснення значного відсотка – 10 % і більше осіб від загальної кількості – з унікальною сексуальністю (такою, що не відповідає, визначеним релігією та загальною думкою стереотипам), є розумне регулювання Природою рівня заселеності Планети Земля, регулювання без воєн, без голоду, без епідемій – регулювання Любов’ю. Перефразовуючи Біблійну фразу БОГ – ЦЕ ЛЮБОВ. Апріорі – Любов порочною бути не може…
    Звичайно, важко все це підігнати під гребінець нинішньої суспільної та релігійної моралей, які часто базуються на застарілих печерних стереотипах, в основі яких лежить – розмноження й населення Планети. ЗАРАЗ НАСТАВ ЧАС “КОТИТИ КОЛЕСО” У ЗВОРОТНЮ СТОРОНУ, І ЦЕ ВЖЕ ПОЧАЛА РОБИТИ ПРИРОДА – АЛЕ ЩЕ НЕ ВСІ ЦЕ РОЗУМІЮТЬ.
    Звичайно, тут постане шквал критики від різних релігійних течій, за діяльністю яких стоїть в першу чергу вплив на розум людей. Хоча нічого страшного, всі релігії у своїй історії неодноразово продукували багато жорстокості та насильства: починаючи від боротьби з “відьмами” – закінчуючи ідеями “священних” війн. Вірити потрібно в загального вищого Бога, не персоніфікованого під жодну релігію, під жоден проект із впливу на маси людей та заробляння грошей.
    ОТЖЕ, НЕОДМІННИМ ПОСТАЄ ПЕРЕГЛЯД ІСНУЮЧИХ СТЕРЕОТИПІВ ТА ЗМІНИ МИСЛЕННЯ, І ЧИМ ШВИДШЕ – ТИМ КРАЩЕ ДЛЯ КОЖНОЇ ЛЮДИНИ ТА ЛЮДСТВА ВЗАГАЛІ. НЕМОЖНА БОРОТИСЬ З ПРИРОДОЮ, З ПРИРОДОЮ ЛЮДИНИ, З ПРИРОДОЮ ВЗАГАЛІ, А ПОТРІБО БАЧИТИ ЇЇ ЧІТКІ ПІДКАЗКИ І СЛІДУВАТИ ЇМ. ПРИРОДА НАС ЗМІНЮЄ, НЕПОТРІБНО З ЦИМ БОРОТИСЬ, А НАВПАКИ – СТАТИ ВСІМ СОЮЗНИКАМИ У ВЛАСНОМУ ПОРЯТУНКУ ТА ПЕРЕХОДІ НА ВИЩИЙ РІВЕНЬ ГАРМОНІЇ.
    Віктор Злива

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору