ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді припаркований біля ринку ВАЗ викрав п'яний лиходій (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    230 переглядів
    Ні сорому, ні совісті: В Ужгороді в чоловіка поцупили "шістку"

    Учора, 21 листопада, близько обіду, до поліції звернувся 22-річний ужгородець, який повідомив про зникнення власного автомобіля "ВАЗ-2106". Хлопець розповів, що припаркував авто неподалік від ринку, а сам пішов у своїх справах. Однак коли повернувся, автомобіля і слід прохолов.

    За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці одразу розпочали пошуки автомобіля. Оперативники швидко встановили особу зловмисника та передали орієнтування всім екіпажам поліції. Згодом, на вулиці Анкудінова, патрульні зупинили вказаний автомобіль.

    Керував транспортним засобом 29-річний підозрюваний. Чоловік уже був раніше судимий за майнові злочини. Його освідчили і з'ясувалося, що за кермом він перебував у стані сп'яніння. 
    Викрадача затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання. Викрадений автомобіль повернуть власнику.

    За фактом злочину в поліції Ужгорода відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Найближчим часом фігуранту буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

     

    Аварія в Ужгороді: Нерозминулися легковики, передки на мотлох (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору