ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

14-річна іршавчанка Сільвія Марковці зробила "золотий" дубль на чемпіонаті України з шашок

    19 апреля 2024 пятница
    74 переглядів

    Досить вдало стартували закарпатські шашкісти в новому спортивному сезоні. Особливо це стосується юних вихованців іршавського клубу «Вікторія». Серед них незмінним лідером упродовж 5 років виступає 14-річна шашистка Сільвія Марковці.

    Ще не вщухли пристрасті навколо особистого чемпіонату області, який відбувся 16 лютого 2008 року, де іршавчанка виборола срібну медаль, як настало нове серйозне випробування — чемпіонат України з шашок-64 серед кадеток (дівчата 1991—1994 рр. н.). Цьогорічний чемпіонат проходив 20—27 лютого у Дніпропетровську.

    Турнір виявився представницьким — 23 спортсменки від 18 областей та міст України — і досить сильним за кваліфікацією учасниць.

    Незважаючи на ці обставини, наша землячка досить упевнено стартувала, турнірну дистанцію пройшла без зривів і фінішувала з чудовим результатом — 16 очок із 18 можливих (7 виграшів, 2 нічиї, жодної поразки); на другому місці опинилася Мирослава Озівська (Запоріжжя) — 13 очок, третє місце виборола Діана Зейналова (Луганськ) — 13 очок.

    У наступній номінації «блискавичні шашки» результати такі: перше місце — Сільвія Марковці (15 очок), друге місце — Діана Зейналова (14 очок), третє — Мирослава Озівська (13 очок).

    Таким чином, це вже дванадцята перемога Сільвії у різних першостях України. Вітаємо Сільвію з яскравою перемогою і на цьому чемпіонаті України, тренера Анатолія Вайду й бажаємо нових спортивних досягнень і вершин на міжнародному рівні.

    М.РІШКО, голова Закарпатської обласної федерації шашок
    Ужгород: У регіональному молодіжному турнірі з шашок-64 переміг шашковий клуб "Вікторія"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору