ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

14.35. Натовп під стінами Ужгородського СІЗО все ще очікує на звільнення екс-губернатора Закарпаття Івана Різака

    25 апреля 2024 четверг
    36 переглядів

    Хоча термін звільнення колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації, керівника Закарпатського обкому СДПУ(о) Івана Різака з-під варти збіг ще о 12.00, однак цієї радісної події поки що т ак і не відбулося.Справджуються песимістичні прогнози місцевих політиків і політологів, що нова закарпатська влада аж ніяк не хоче відпускати на волю колишнього головного очільника регіону.

    І якщо нових звинувачень проти І.Різака, аби знову запроторити його за грати, прокуратура поки що не висунула, однак останній до цього часу так і залишається за гратами, незважаючи на прийняте у п’ятницю, 9 вересня, Апеляційним судом Закарпатської області рішення про звільнення екс-губернатора з-під варти в полудень сьогоднішнього дня. А народні депутати України Тамара Прошкуратова, Нестор Шуфрич, Ігор Шурма, активісти СДПУ(о) та їхня молодша генерація дарма вистоюють під стінами Ужгородського СІЗО. Тут, до речі, до цього часу перебувають і численні представники електронних і друкованих ЗМІ як регіону, так і з поза його меж.

    Невипуск І.Різака працівники СІЗО пояснюють по різному. Зокрема, зсилаються на те, що немає дозвільного підпису судової установи. Той же, від кого залежить відпуск на волю колишнього губернатора, чи то зачинився на замок у власному кабінеті, чи то відбув у невідомому напрямку.

    Наразі ситуація залишається незрозумілою і напруженою, хоча нардепи від СДПУ(о) та їх однопартійці налаштовані рішуче і заявляють, що перебуватимуть під стінами СІЗО доти, доки Івана Різака не випустять на волю.
    Біля Ужгородського СІЗО Івана Різака зустрічали, проте так і не зустріли...
    Сьогодні екс-губернатора Закарпаття Івана Різака мають звільнити з-під варти
    Суд відхилив прохання прокуратури про продовження перебування під вартою Івана Різака
    Тамара Прошкуратова: Заяви екс-президента ФК "Закарпаття" під час судового засідання про те, що злочинні накази йому віддавав екс-губернатор Різак, — це виключно результати "роботи" представників правоохоронних органів із В.Паульом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору