ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

24-летний мажор поднял на ноги всю ужгородскую милицию и ГАИ (ВИДЕО)

    23 апреля 2024 вторник
    117 переглядів
    В центре Ужгорода мудак на Chevroletе снес с перил св. Николайчика

    Как уже сообщалось ранее, 13 ноября, в 4.50 утра парень на Chevrolet Captiva заехал в Ужгороде на Театральную площадь со стороны пешеходного моста, сделал круг через Корзо, Волошина, проехал в пассаж, хотел развернуться - и врезался в перила, где был установлен памятник св.Николайчику.



    Личность виновника, который врезался в перила, где был св. Николайчик, установили - это ужгородец, который как раз в этот день праздновал свое 24-летие.



    «Героем», что после буйного празднования собственного дня рождения гонял за рулем собственного авто по пешеходной части исторического Ужгорода, переезжая с одного берега Ужа на другой через Пешеходный мост, оказался 24-летний житель Ужгорода.



    Сумму причиненного ущерба в этом ДТП определит ужгородская мэрия, а отделом ГАИ УМВД Украины в Закарпатской области на водителя уже составили админпротокол за правонарушение.




    ДТП в Ужгороде: Chevrolet не вписался в мост и снес св.Николайчика



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Какой он мажор? Он обыкновенный пацан, ничего не добившийся в этой жизни !к тому же глупый.семья в долгах как в шелках, а он себе такое позволяет.Лучше работать иди бестолочь! Попантовался перед своей шлюхой,которую пол города переимели,Показал городу какой "герой"? А теперь задумайся в каком состоянии твои родители и включай мозги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у голові порожньо, ото і поступки твої тупорилі, зроби для себе висновки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Саша не расстраивайся сильно, я знаю многих людей которые в молодости были безбашенными и глупыми,а потом к тридцатке стали серьезными и умными...у тебя еще все впереди...хороший урок на всю жизнь

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підтримую, головне правильні висновки зробити і не робити такі помилки в майбутньому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якщо недай Бог такий водій би переїхав когось із ваших знайомих ви б йому те саме сказали?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Такі випадки це в першу чергу проблеми батьків. Проблема в вихованні. Людина якщо добре вихована, ні в 16 ні в 20 ні в 35 собі не позволить витворяти пяні шуточки. Особисто знайомий з сім’ями впливових людей, де діти - підлітки ведуть себе більш ніж адекватко, скоріше скромно, і тільки тому що вони так виховані. Якщо дитина бачить приклад - вона тому і буде наслідувати.

    Що стосується їзди на пішохідній частині, тим більше на такій швидкості пяним - особиста думка потрібно за таке просто тихо давати реальний строк, 2-3 рочки, десь в трудову колонію на центральній Україні, і більше ніколи не видавати права такій людині.

    Цікаво що в Японії за п’яну їзду покарання може бути навіть смертна кара. Там п’яний водій - це сенсація, по новинам показують, а потім саждають на 10 років. Потрібно брати приклад.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У нас і так саджають людей за дрібниці, а так всю країну пересадити можна.... Хоча ми й так всі в колонії суворого режиму живем... А помилки всі роблять в житті, без них ніхто нічому не навчиться, хтось на чужих хтось на своїх... Це вже при повторному вчиненні подібного правопорушення потрібно суворі санкції приймати..... І я не вірю що всі ті хто тут пише ніколи вжитті нічого подібного не натворили (про що зараз стидно навіть згадати)... Просто в їх часи відеокамер небуло і інтернету щоб стати "героєм дня". Я думаю хлопесь з цього всього для себе висновки зробить сам правильні, добре що все лиш так обійшлось, а залізо відремонтувати можна.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ви в своєму розумі???
    передивіться відео. чувак не на велосипеді в перила заїхав, а на двухтонній каптіві. коли двома тонами управляє п’яний долбойоб, то ніяких виправдань у ситуації бути не може.
    і він не тихо додому їхав спати, а хуярив по центральній пішоходній частині міста.
    за руль треба пускати адекватних людей.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Згоден на всі 100!!!. Питання тут не в тому що перила постраждали а в тому що слава Богу люди цілі і ніхто не постраждав. Але цікаво чи Ужгородська влада докладе зусиль що б за рахунок водія була відремонтована та частина перил яку він пошкодив? Бо я як платник податків не хочу що б з моїх платежів робили те що поламав який сопляк. ЧИ ДАІ докладе зусиль що б притягнути до адмін. відповідальності водія за їзду по пішохідній зоні, за створення загрози життю і здоровю пасажирів та оточуючих, і чи суд винесе "повчальний" вирок?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну почнем з того що відео з камери пишеться не 25 кадрів а десь 15 тому і здається що швидкість велика була, а була-б білша то злетів би вниз і ці трубки не помішали двух тонній машині. Те що пяний був це теж під питанням, хтось аналіз робив??? До мене таксист на світофорі вїхав ззаді тверезий і це притому що я довго стояв, то його теж розстрілятти??? Замість мене могла там і людина бути, але її не було. З усіма щось подібне в житті трапляється просто різниця в тому чи робимо висновки з цього..... А по поводу прав водіння, я наприклад чесно сам здав на права, скільки таких як я??? Можу сказати точно що одиниці, тому що коли я здавав то на мене вся група дивилась як на інопланетянина, всі платять а я ні. Самі в цьому винні, самі права біжимо купуємо (навіть не пробувавши здати самому) цим навчаємо інших, а далі коли біда то кричать всі що таких за руль неможна пускати, за таким принципом в 75% водіїв можна права позабирати тому що майже всі їх купують....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    при всій повазі, навіть якщо камера пише три кадрив секунду чувак на 4-5 метрів не попав у міст. там або швидкість велика, або він в гавно залитий, або (що найбільш ймовірно) все докупи.

    в моїй групі в автошколі, з 28 чоловік не платило 3 або 4 чоловік. не всі з тих 24, що платили їздять як олені. але тут ситуація інша – палинка в дурній голові...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Вторник, скажу тільки що Ваша позиція зрозуміла, тому що напевне або Ви знайомий фігуранта подій, або близький друг, або просто Вас чи Ваших рідних ніколи не торкалася біда в вигляді недорозвинутого наркомана-алкоголіка, який робить херню, і бажаю що б ніколи і не торкнулася.
    Але повірте, не дай Бог хтось з Ваших рідних колись би постраждав від такого "ребячества" як мінімум у Вас була б інша думка, а як максимум інша реакція, і не факт що дуже цивілізована.

    Я хоронив близьку людину через наркомана-алкоголіка за кермом, в родині теж були "похорони". То ж повірте нема ніякого виправдання таким діям. Це не "Ребячество", це не "з моста поссати", чи "голим бігати". Це створення ситуації при якій могла бути завдана шкода життю\здоровю оточуючих. Людей які створюють загрозу для суспільства потрібно карати, а якщо не доходить ізолювати. Це закони соціуму... Так вже влаштована природа. Якщо люди так не будуть робити то ми повбиваємо одне одного...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Абсолютно згоден, пане водію11

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні я не знайомий а тим більше не близький цій людині.... Просто в молодості теж зробив помилку (слава богу ніхто не постраждав) і зробив для себе висновки на все життя, тому й займаю позицію що при першому проступку (якщо ніхто не постраждав) людину не можна розстрілювати, а от якщо до неї не дійшло то таких індивідумів потрібно відстрілювати не роздумуючи. Всі ми люди всі робим помилки, просто хтось відбувається переляком а хтось чимось серйознішим... Тепер в плані виховання набагато краще ніж 15 років тому, тепер зробив проступок став героєм дня а то й неділі, завдяки камерам і інтернету. Я думаю що зараз багато хто перестане через пішохідний міст їздити поночам знаючи що там всіх знімають... А їздило багато таких, просто конкретно цьому не повезло...(хоча якщо чесно то я не розумію, як можна було не вїхати на міст, мабуть там причина в другому була...)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сашику, ай се шо за єдна бікса на фото

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так це малишка моя Нотика

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так і треба гуляти,шоб всі запамятали!!))
    Єхууу денс!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Саша, йди забирай таткового Шевролета з мого газона на Панькевича 79. Машина під моєю стіною. Я зараз вийду і зроблю їй надзвичайну подію. Пряч машинку подалі від мого дому. В тебе є 29 хвилин. Відлік почався.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А Саша пусть робить шо хоче , його жизнь. Твій тільки унітаз , і більше нічого. Де захотів там і поставив. Найшов де повийобуватись. Пускай це діло тебе вообще не єбе , іди спи і не пизди много, бо допиздишся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кой ти сисе кажеш серйозно, а не у жарт, то ти такий же ідіот, як і той кретен, за якого ти заступаєшся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гаїшник,закрий свій ротик будь добрий!і навчись писати по українськи!Або і до тебе діло дойде вловив?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мага ативіст думай шо базариш баран. Тронеш тачку - будеш самий частий клієнт травмапункта. Єбе тебе шо він зробив ? Добазаришся шо будеш дома сидіти і сикати собі в штани , активіст єбанутий. Єбло завали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мага ативіст думай шо базариш баран. Тронеш тачку - будеш самий частий клієнт травмапункта. Єбе тебе шо він зробив ? Добазаришся шо будеш дома сидіти і сикати собі в штани , активіст єбанутий. Єбло завали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    !!!,Я тебе підтримую!таких як той активіст треба бити доки не почуствує на своїй шкурі шо він херню меле!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    прошел 1 час и 25 минут, результат в студию, или мы так, попиздели и забыли ????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухай Алкаш з трущоби!!! Ти мабуть і є той Саша?!? Сидиш у вікні і наблюдаєш за машинкою. Ну попережимай мальоха. Може розум прийде і доранку будеш мати час подумати про стиль їзди. Рекомендую попроще їздити. А то хто зна чи наступного разу я увельну русь всторону від теде?! Думай мальок! ДУМАЙ, Якщо є чим!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    почему же, я сразу этот Саша??? я его даже в глаза не видел. Ты либо говори и делай, либо не говори вовсе, дабы не сотрясать воздух просто так.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всетаки машину шкода. Вона ж не винувата і не вибирала собі недоумка воділу. (Якби поміняти прокладку між рульом і сидінням то машина б їздила краще).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    типа съехал ??? сначала сожгу нахуй, а теперь в принципе машина не виновата что хозяин дебил ........ забавно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цей НеДо-мАЖОР, їздить як сопляк 16-ти річний. Що на Копченому своєму Шевролеті що на ВуЗ 2106 (бежевого кольору, без бамперів з лисими низькопрофільками). А Шевролет то не його а баті. Він тільки краде покататись і тьолочок прокатити. А йому далеко навіть до мажора. Не то шо до нормальної людини.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наблюдатель,а в тебе завість грає да?Завість сволото ти послідня гризе!Бо ти не такий як Саша зато таку херню пишеш!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ахахаха))) а кто такой Саша? К Т О ?)))) никто,так что не воняй тут джек потрошитель)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мажо́р (лат. maior — больший, также большой) в музыке — один из двух ладов (наряду с минором) гармонической тональности. Характерная особенность мажорного звукоряда — его третья ступень, отстоящая от первой ступени на большую терцию. Кроме натурального, существуют также гармонический и мелодический мажор[1]. Тоника (основая ладовая функция) мажора представлена мажорным трезвучием.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мажор на шевролетЕ*,какой он мажор?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ты не Быдланович - ты Быдло!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да-да.Я тоже про ето писал )))
    Для нищебродов может и мажор )

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    666!!!От имени всех нищебродов обещаю : Ты умрешь долгой и мучительной смертью в наших подвалах а потом сгниешь на свалке

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ты будешь просто сосать на свалке как и сосал.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шкода, що таких придурків щотижня більшає... Жаль, що не можна операцію на голову зробити

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти правий. Лоботомія для нього би била єдинов ремедіаційов. Айбо як му учинити лоботомію, кидь у дегенерата ни є мозку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Неважно, не пизди,сука!радуся чмо что живой скоро всю твою тусовку опустят а тебе очко порвут и в рот насуют

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Отсмокчете у на

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    аноніми...сиротята...голосок прорізався да?Не переживай і до тебе дойде черга!найдуть тебе бля рот порвуть на кусочки...ти поняв?
    І вобще нафіга таке писати не розумію!На словах умнік да?ну так напиши полюдськи,нормально без матів!в тебе є батьки?так ти подумай за них а не за свою голову тупорилу!вони за тебе переживають,роблять шоб заробити копійку і прокормити сім'ю!а не тут трьхетажними матами гнати на всіх!ПОДУМАЙТЕ ДОБРЕ ЛЮДИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    но Іване нашто сюди суєшся ?тебе хтось просив свої 5 копійок сюди сувати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а йому похуй що і куда сувати. його цікваит лиш сам процес ........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сашка, Наташка, Сашка,Наташка, Сашка.......... самый главный отмороженный мажор города это я .... предлагаю комментировать меня, Витальку ..... Сашка раз спалися, все накинулись на него ...... знали бы вы что я натворил, творю и творить буду .....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ты не словами а делом покажи чтоб сняли тебя на камеру и показали всем тогда и тебя обсырать будем

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ще одне АНОНІМИ!!!Не пишіть замість Сашка і Наташки внятно!!!Ублюдки бля!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Инквизиция,слиш гавноїд кончений!Такий блатний тут да!??Так покажи себе!Ще одно слово за Сашка і тебе ні один хірург не спасе ти поняв??Мудрило йобаний!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    словлю тебя и выебу в попу,петушара

    Страницы