ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

35-річний закарпатець отримав опіки на пожежі у гірському Синевирі

    24 апреля 2024 среда
    26 переглядів

    У селі Синевир Міжгірського району Закарпатської області вчора вранці від короткого замкнення в розподільчій коробці виникла пожежа, яка охопила хлів одного з місцевих мешканців. 35-річний чоловік, який намагався здолати вогонь ще до прибуття пожежників з Колочави та райцентру, отримав опіки травми другого ступеня важкості лівої руки.

    Рятувальникам вдалося спинити вогонь перш ніж він зруйнував будівлю. Однак, здобиччю полум’я стали дві тонни сіна на горищі – воно до речі й посприяло швидкому розповсюдженню вогню, та дранкова покрівля.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі громадських зв’язків управління МНС України в Закарпатській області, несправна електромережа далася взнаки й в селищі Бедевля Тячівського району. В цьому населеному пункті від вогню довелося рятувати не тільки споруду господарського призначення, де власне й сталася пожежа, але й житловий будинок, який опинився під загрозою того, що полум’я перекинеться на нього. Про реальність цієї небезпеки свідчить пошкоджене вогнем вікно в оселі. Загрозу від помешкання пенсіонера відвернули тересвянські та тячівські пожежники, які спинили вогняну стихію. Збитки від вогню склали близько п’яти тисяч гривень.
    У неділю горів один із клубних закладів обласного центру Закарпаття
    В Ужгороді горіла сауна, одна людина отримала опіки
    З початку року на пожежах у Закарпатті загинуло 40 людей
    Карпати: Гірська Хустщина палахкотіла в трьох місцях!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору