ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

50-копійочні трамадол та соннат аптекарі збували по 7 гривень за пігулку

    25 апреля 2024 четверг
    63 переглядів

    В одному з столичних аптечних кіосків співробітниками територіалього відділу міліції Дарницького РУ вилучено близько 1000 таблеток трамадолу та соннату. Обидва лікарські препарати є сильнодіючими засобами.

    Слід зазначити, що приблизна собівартість пігулки складає 50 копійок. Тоді як власник аптеки та його співмешканка незаконно збували „отруту” по 7 гривень за штуку. Суму прибутку неважко підрахувати...

    Це вже не перший подібний випадок. Приблизно два тижні тому стосовно власника того ж аптечного кіоску було порушено кримінальну справу за фактом незаконного обігу наркотичних речовин. Та на жаль, висновків для себе кручений підприємець не зробив. І поки велося слідство, чоловік вирішив не гаяти часу та відновив кримінальний бізнес з допомогою своєї співмешканки. Але цього разу розмах „злочинної операції” був втричі менший. Та операція виявилася невдалою. Отож тепер на так званих фармацевтів чекає вирок суду. А він може обернутися для них як мінімум 5 роками ув’язнення.

    Майже кожного дня правоохоронці затримують до 30 осіб, у яких вилучаються наркотичні засоби. З них приблизно 6 міліціонери документують за фактом збуту. Та, незважаючи на зусилля працівників органів внутрішніх справ, тема розповсюдження наркотиків залишається актуальною та наболілою для нашого суспільства.

    "Кримінальні хроніки Києва"

    Нічний Ужгород: Наркотики у звичайнісінькій ...шапці!
    Синдром залежності, або На Закарпатті прогресує мода на стимулятори
    Закарпаття: Наркотичні медпрепарати у незаконний обіг в Україні потрапляють з-за кордону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору