ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бармен Чучка влаштував «розкольницький дебош» у Народному русі Закарпаття

    28 марта 2024 четверг
    51 переглядів

    У Закарпатській крайовій організації Народного руху України в неділю під час чергової звітно-виборної конференції виник скандал навколо посади голови осередку. На порядок денний винесли питання зняття з посади голови крайової організації НРУ Володимира Піпаша й обрання нового голови – Павла Чучки У конференції взяли участь представники організації, керівники усіх районних осередків та спеціально організований центральним проводом Руху комітет, що прибув з Києва. Про подальший розвиток подій з обох сторін надходить суперечлива інформація.

    Одна сторона стверджує, що конференцію було зірвано “виключно через дії голови Закарпатської крайової організації Народного руху України Володимира Піпаша, і центральний провід ухвалив рішення виключити Володимира Піпаша з Народного руху України як такого, чиї дії призвели до знищення осередку організації на території Закарпатської області”.

    Володимиро Піпаш повідомив зворотне. “Комітет оголосив у порядку денному питання зняття з мене повноважень голови, що є порушенням, оскільки крайова організація повинна й може сама обирати керівні органи”, – прокоментував Західній інформаційній корпорації Володимир Піпаш. – «Спочатку нардеп Богдан Костенюк заявив, що конференція правочинна, однак після того, як у залі хтось крикнув “Ганьба!”, члени президії встали і пішли геть”. За словами Володимира Піпаша, конференція продовжила свою роботу й обрала керівництво організації, в тому числі, переобрала його головою Закарпатського проводу НРУ на наступні 2 роки: “Конференція відбулася і була легітимною, оскільки у ній взяли участь 62 делегати (близько 82% від потрібної кількості)”.

    Піпаш також вважає нелегітимним рішення про поновлення Павла Чучки в Русі: “Організація має право включати або виключати членів, однак такої дії, як поновлення у рядах партії статутом не передбачено. Відтак, це рішення не правомірне”.

    Водночас Піпаш підтвердив, що комітет приїхав з Києва із завданням зняти його з посади керівника крайової організації. Причиною цього, на думку Володимира Піпаша, міг стати необережний лист, оприлюднений на травневому з’їзді крайової організації НРУ, до керівника Руху Бориса Тарасюка з проханням не балотуватись на наступний період на чільну посаду організації, оскільки посада міністра закордонних справ забирає увесь його час. Це, як вважає Володимир Піпаш, було розцінено як напад, що й обернулося вказівкою провести дострокову звітно-виборну конференцію, яка мала б відбутися у січні наступного року, а не у вересні, і змінити керівництво. Хоча раніше, за його словами, рухівці могли вільно висловлювати власні думки. Наразі Володимир Піпаш залишається головою Закарпатської крайової організації НРУ і збирається проводити передвиборну кампанію, передусім – у місцеві ради.

    Ваш кандидат - П.П.Чучка син і внук сексотів КДБ, з легкої руки яких були розстріляні десятки СПРАВЖНІХ націонал-патріотів, які в радянські часи виборювали незалежність хто України, хто Підкарпатської Русі. На фоні цих сексотів - Медведчук - ангел з крилами. Це гідний продовжувач справи батька в антирусинстві, який презентує корінне населення краю - русинів - як ідіотів і недоумків. Це успішний член "міськкому ВЛКСМ", який звільняв людей з комсомолу, роботи і учбових закладів за те, що вони хрестили дітей, освячували пасхальні паляниці і т. ін. Це "успішний" підприємець, який декларує річного доходу 24 грн. і кричить про те, як за ці податки перетворить місто у "квітучий" рай, а на виборчу кампанію витрачає близько мільйона гривень. Це фігляр, який заполонив місто сотнями тисяч листівок з брудом, наклепами і брехнею на всіх претендентів. Цей претендентик - ганьба для міста, краю і України. Це один із тих заколотників у сього-днішній міськраді, які не прийняли пропозиції з поповнення міського бюджету і реформування комунального господарствами, а зроблене те саме в Мукачеві видається ними за геніальне ноу-хау "нашоукраїністів". Навіть відмова виконати Закон України і призначити вибори в Мукачеві так само, як в Ужгороді, це суто "націонал-патріотичний" хід. Це чудовисько, яке, використовуючи кошти, вкрадені від краян вищезгаданими так званими "нашоукраїнцями", від торгівлі наркотиками в "Армагеддоні", знаючи "тяжке фінансове становище більшості земляків, хоче купувати бюлетені в день виборів за "черкаським" сценарієм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость