ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Більшість делегатів з’їзду НРУ проголосувало проти виключення Піпаша з партії

    28 марта 2024 четверг
    30 переглядів

    Слід сказати що делегати з’їзду не проявили одностайності у цьому питанні, скоріше можна було казати про ознаки розколу струнких до того часу рухівських рядів. Прихильники Піпаша навіть зустріли оплесками результат голосування - їм ( і кореспонденту Майдан-Інформу також) видалося що більшість проголосувала проти виключення Піпаша з партії. Однак холодним душем виявилося оголошення результатів голосування за якими нібито за виключення Піпаша проголосувала не просто більшість , а навіть так би мовити „конституційна” більшість , яка передбачена статутом НРУ для таких справ. В неділю 27 листопада у клубі Київського політехнічного інституту відбувся з’їзд НРУ.

    Делегати від Закарпаття різко розкритикували діяльність голови НРУ Тарасюка і запропонували замінити його. Однак Тарасюка, попри наявність альтернативного кандидата Башука, таки було переобрано головою партію.

    Закарпатцям однак поталанило менше, аніж їх землякам на з’їзді „Нашої України”, які також пропонували провести зміну керівництва. З’їзд НРУ розпустив свою закарпатську організацію. Голову закарпатської організації Володимира Піпаша виключено з партії.

    Прихильники Піпаша звинуватили керівництво НРУ в безцеремонному підтасуванні результатів (до речі відкритого) голосування. Вони вбачають у всьому підступи провідників закарпатських СДПУ(о)які вважають місцеве НРУ небезпечним конкурентом .

    Претензії Тарасюка до Піпаша полягають у тому що він перетворив Закарпатський Рух у закритий бантустан, в який не приймають нових членів.

    Через цю прикру подію з’їзд затягнувся і запланована прес-конференція для журналістів не проводилася

    Майдан

    Закарпатський Рух відтепер під контролем Ратушняка?
    Закарпатський НРУ вимагає припинити репресії проти себе
    Закарпаття шоковане черговим проявом насилля недоторканого нардепа!
    Бармен Чучка влаштував «розкольницький дебош» у Народному русі Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость