ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Братва" рвется к власти

    19 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Юрій Хрипта
    Братва рвется к власти    

    Доброго всім дня, шановні читачі! Тривалий час я мовчав, проте беззаконня, що коїться у районі (Виноградівщина), вже багатьом просто на просто остогиділо. Тому, мимоволі споглядаючи на приголомшливу картину руху рідного краю в прірву, мною було вирішено хоч якось донести до вас деякі буденні нюанси Виноградівщини.

        

    Нещодавно, за повсякденними справами, завітав на «Оптовий ринок», що розташований у м.Виноградів. Як не відвідати при нагоді свого товариша? Звісно, серед розмов про життя, він згадав про досить таки прикру новину, як для нього, так і для інших торгівців на ринку. Річ у тім, що власник несподівано почав піднімати орендну плату в 2 рази. Для мого товариша такі зміни є непосильними. Тому на резонне питання з моєї сторони «чому так?», прямим текстом відповідає: «Бо до власника підійшли ХЛОПЦІ БАЛОГИ і погрозливо промовили: якщо хочеш жити, то будеш відгрібати Балозі по 50% від виручки».

        

    Типово так, скажу я вам, по-мукачівськи, без роздумів про звичайних людей та робочі місця, та про багато іншого.

        

    Більше того, як стало відомо з джерел у Виноградівській райраді, проти власника «Оптового ринку» нещодавно відкрили кримінальну справу, на підставі, нібито нецільового використання земельних площ. Та давайте спробуємо розібратися.

        

    Пропоную згадати, що було на тій території, до моменту появи на ній «Оптового ринку»? Вірно, сміттєзвалище! І, думаю, багато людей пам’ятають ті «неперевершені» аромати, що з таким ентузіазмом розповсюджувалися по всьому місту під час літньої спеки та спонтанного загорання відходів. На даний момент же, там будується практично новий центр торгівлі м.Виноградів. Оновлюється дорога, з’являються підприємства, що у свою чергу, дає нам нові робочі місця та поповнення бюджету.

        

    Дуже цікаво, де ж був п.Балога та його «МАЛАДАЯ КАМАНДА», коли потрібно було розбудовувати місто? Правильно, відсиджувався у Києві. Тепер же він планує прибрати до рук все, що може, та піти далі відсиджуватися.

        

    Сподіваюся, що в даному випадку терези Феміди не буде притримувати чиясь волохата рука, а «Братві» не дістануться ні наші підприємства, ні захист правосуддя, що надає їм депутатський мандат.