ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому заражено більше 20% медиків контактувавших з хворими на Соvid-19?

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Причин декілька:
    1. Чиновники закупають неякісні дешеві(малярні) костюми, по ціні дорогих, отримуючи максимальні відкати та нехтуючи здоров"ям підлеглих.
    2. Немає жодної аналізу якості костюмів відповідними службами - тобто немає жодної відповідальності. А безвідповідальність породжує злодіяння.
    3. Одноразовий костюм, що має використовуватись 3 години, миють і використовують багаторазово, тобто навіть вірусоцидна тканина після прання втрачає всі свої захисні якості.
    4. Доведено, що 70% зараження відбувається при звільненні від захисного костюма, Тому у всьому Світі, крім України, перед зняттям костюма, обов"язково приймають спиртовий(або мильний високотемпературний) душ, для чого винайдено кабінки в яких проходить обеззараження, і яких нема в Україні. Тобто у Світі не можливо пройти з "грязної" зони у "чисту" без душа.
    Навіть простий високотемпературний душ обеззаразить костюм на 99%, але навіть цим не забезпечені наші медики на передовій Першої Світової бактеріальної війни.
    Тому вберегти медиків може лише строгий контроль якості костюма, та 100% використання душової по обеззараженню перед зніманням, які мають забезпечити злодійкуваті чинуші від медицини.