ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому зменшилась загальна смертність в Україні при короновірусі?

    20 апреля 2024 суббота
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Під час карантину на дорогах в сто раз зменьшилось кількість авто, тобто смертність від ДТП зменьшилась у сто разів. А вона дала зменьшення 10-20% загальної смертності. В звязку з закриттям ресторанів, кафе, зменьшилось вживання алкоголю, яке давало до 5% загальної смертності. Із зупиненням десятка тисяч виробництв, впала до нуля смертність на виробництві. Короновірусна настороженність погнала на обслідування мільйони людей, які раніше сиділи дома з температурою 40 градусів. Тобто десятки чинників дали сутт"єве зменшення смертності в Україні, в той час карантинні міри зупинили пандемію.
    Виключення дали регіони Італії, де загальна смертність зросла на 500% та регіони США, Іспанії, Бразилії... дали зростання на 300%. Смертнісь у пенсіонерів Італії місцями перевищила 70%. Можливо мутація, яка вирувала в цих країнах мала більшу смертність. На даний час вивчені три мутації, які дають різний рівень смертності.
    Смертність від короновіруса на Україні складає близько 3%, в той час деякі країни мали коронавірусну смертність до 15%. Це говорить про різні мутації вірусу на різних територіях.
    Є інформація, що в Україну почали поступати заражені вірусом з більшою вірулентністю і летальністю. Що може привести до різкого зростання смертності.
    Тому лише строге дотримання карантинних мір, та вакцинація може стабілізувати ситуацію і спасти націю.
    4000-5000 років тому, Арії що жили на території пра-України, палили городища при пандеміях і розходились у різні сторони, доримуючись ізоляції на довгий час. В історії описано зникнення цілих народів від пандемій тифу, чуми, сибірської язви.
    Сьогодні на фоні Світової пандемії деякі особи показують себе дурнішими за предків, що жили 5000 років тому.