ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Денис Пушилін - маріонетка в руках Росії

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Валерія

     Lenta.ru
    Денис Пушилін – громадянин України, колаборант, зрадник Батьківщини, один із ватажків терористичної організації «Донецька народна республіка», «Глава» ДНР з 20 листопада 2018 року. Маріонетка в руках російських кураторів, один з організаторів проросійських мітингів в Донецьку , які у квітні 2014 року, що призвели до поширення проросійських настроїв серед українських громадян, та стали однією з причин кровопролитної війни на Сході України.


    5 квітня 2014 року Пушилін назвався заступником самопроголошеного губернатора Донеччини – Павла Губарєва, що раніше був заарештований співробітниками СБУ, та очолив донецький мітинг, на якому було висунуто вимоги про проведення референдуму на зразок кримського, через що, 6 квітня мітингувальники під тими ж гаслами захопили будівлю Донецької ОДА.
    Почавши свою «зіркову» кар’єру підбурюванням громадян до сепаратизму та сприянням військовій агресії Росії, у січні 2015 року під час зустрічі у Мінську, як представник ДНР та ЛНР погрожував українській стороні «відновленням повномасштабних бойових дій по всій лінії зіткнення».


    Згодом, висвітлюючи власну діяльність, Пушилін дав інтерв’ю ряду європейських видань. Та таке просування є нічим іншим як наміром Росії популяризувати фігуру Пушиліна у країнах ЄС, надати йому слово, щоб згодом сформувати з нього політичну фігуру, яка від імені двох маріонеткових утворень на Донбасі буде вести переговори з українською владою про умови їх повернення під юрисдикцію України. Подібний сценарій є вкрай бажаним для Росії, оскільки призведе до зняття санкцій за агресію проти України та сприятиме представленню російсько-українського конфлікту винятково як внутрішньоукраїнського.
    Навіть намагаючись приховати участь Росії у війні на Сході України,  у своїх інтерв'ю Пушилін повториює типові кліше російської пропаганди — про неучасть російських військ у війні на сході, та про саботаж виконання Україною Мінських угод. Описуючи поточну українську владу, він сказав, в Україні «немає політиків, з якими можна говорити про врегулювання конфлікту».