ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-керівник Одеської митниці Мартинов подав заяву на звільнення "заднім числом" та підчищає сліди своєї діяльності

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    Екс-керівник Одеської митниці Мартинов та підлеглі-поплічники

    Усунутий керівництвом ДФС, в п’ятницю 21 грудня, в.о. керівника Одеської митниці Сергій Мартинов спробував подати заяву на звільнення «заднім числом» і щоб уникнути кримінальної відповідальності, весь наступний день після усунення, знищував документи.

     

    Керівництво ДФС і особисто прем'єр-міністра Володимира Гройсман, невдоволені роботою Сергія Мартинова на Одеській митниці, вирішили поставити на Одеську митницю людину яка наведе там лад та зруйнує корупційну систему, що збудував в.о. керівника Одеської митниці Сергій Мартинов.

    Таке рішення стало неприємною несподіванкою для Сергія Володимировича і як повідомляє джерело в ДФС Одеси, змусило вдатися екс-керівника митниці до термінових і не зовсім законним заходам – подати заяву на звільнення «заднім числом» і щоб уникнути кримінальної відповідальності за своє «керування» весь наступний день після отримання звістки - знищувати документи.

    Також, джерело в ДФС Одеси повідомило, що поплічників-підлеглих задіяних в «схемах» Мартинова -  заступника начальника Одеської митниці ДФС Передерія Володимира Всеволодовича та начальника управління організації митного контролю та оформлення Одеської митниці ДФС Артеменко Андрія Володимировича - чекає кримінальна відповідальність. Як зазначив інсайдер, керівництву ДФС відомо, що в схемах екс-керівника були задіяні не лише його підлеглі, а й контрабандисти Чернівців, Одеси, Києва та й високопосадовці з провладних кабінетів.

    Нагадаємо, протягом останнього тижня під будівлею Кабміну і ДФС протестували підприємці, обурені корупційними поборами на Одеській митниці під керівництвом Сергія Мартинова.